29.6.2023

Kahvitauko tai lounas museossa piristää pitkää ajomatkaaSuomalaisen kirjan museo Pukstaavissa kahvittelet kesäisellä terassilla tai kauniissa salissa. Kuva: Laura Vanzo / Visit Tampere.

Kahvila Pukstaavin vitriinituotteet ja kahvit -10 %

Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi, Sastamala | Etu voimassa 31.8. asti

Nauti kahvilan antimista Pukstaavin vehreällä puutarhaterassilla tai kauniissa kahvilasalissa. Museokortilla saat 10 % alennuksen kahvilan vitriinituotteista ja kahveista koko kesän ajan. 1920-luvulla rakennetussa apteekkarin talossa sijaitseva museo on monipuolinen kesälomakohde koko perheelle. Kahvilan valikoimasta löydät erikoiskahvit sekä itsetehdyt suolaiset ja makeat herkut.

Lue lisää >Suuntaatko kesällä Rovaniemelle tai vieläkin kauemmaksi? Korundi Kitchen & Cafe on loistava lounastärppi pohjoisen reissuille. Kuva: Rovaniemen taidemuseo Korundi.

Korundi Kitchen & Cafen lounasbuffet 12,70 € (norm. 15 €)

Rovaniemen taidemuseo Korundi | Etu voimassa 31.8. asti

Lounasvinkki Rovaniemen reissuille! Korundi Kitchen & Cafen tarjoiluissa sulautuvat yhteen pohjoiset raaka-aineet ja lämpimät mausteet maailmalta. Museokortilla saat lounaan etuhintaan 12,70 € (norm. 15 €). Kulttuuritalon luova ilmapiiri ja mutkaton palvelu takaavat viihtyisän lounashetken.

Lue lisää >Tuusulanjärven kesäretken taatusti virkistävin taukopaikka löytyy Lottamuseosta! Kuva: Lottakanttiini.

Museokahvila Lottakanttiinin kesäinen raparperijuoma -20%

Lottamuseo, Tuusula | Etu voimassa 31.8. asti.

Lottakanttiini on Tuusulanjärven museokierrosten keidas! Museokortti-etuna saat 20 % alennuksen Lottakanttiinin itse valmistamasta, raikkaasta raparperijuomasta. Kanttiinissa on tarjolla päivittäin myös lounas sekä suolaisia ja makeita herkkuja.

Lue lisää >


Kaksi ruokaa yhden hinnalla Ravintola Famessa

Musiikkimuseo Fame, Helsinki | Etu voimassa 31.7. asti

Kesän huippuetu museokorttilaisille: Ravintola Famessa kaksi ruokaa yhden hinnalla museovierailun yhteydessä! Nauti herkullisesta, kotimaisesta keittiöstä inspiroituneesta ruuasta – kesällä myös aurinkoisella terassilla. Musiikkimuseo Fame sijaitsee loistavien yhteyksien äärellä Pasilan kauppakeskus Triplassa. Etu koskee valikoituja annoksia.

Lue lisää >


Lisää etuja herkkusuille:


Katso kaikki ravintola- ja kahvilaedut


 

Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp