Kulttuurikierros

Viikonloppumatka etelisimpn Suomeen

Elämyksellinen viikonloppumatka kutsuu! Hanko ja Raasepori tarjoavat runsaasti koettavaa rentouttavalle parin päivän reissulle. Rannikkoseudun historialliset kohteet luonto- ja taide-elämyksineen ovat helposti saavutettavissa niin pääkaupunkiseudulta kuin muualta etelä-Suomesta. 

Liikkuminen Autolla
Kierroksen kesto 1-2 piv
Ajankohta Ymprivuotinen. Osa museoista auki vain kesisin. Tarkista aukioloajat kohteiden kotisivuilta.
Maksuväline Museokortilla sisäänpääsy kierroksen museokohteisiin

Katso reitti kartalla

Tiesitkö, että parissa päivässä voit kokea Suomen eteläisimmät rannat, Fiskarsin ruukkikylän, Tammisaaren viehättävän puukaupungin ja Raaseporin linnan? Siihen päälle vielä Hangon sotahistorialliset kohteet ja Tammisaaren taide-elämykset. Eikä reissulla tarvitse kiirehtiä, sillä kohteet ovat lyhyen ajomatkan etäisyydellä toisistaan.

Hangon ja Raaseporin alue ovat upea kohde minilomaa kaipaavalle lähimatkailijalle. Aktiviteettia etsiville riittää nähtävää alueen historiaa ja taiteita esittelevissä museoissa, sekä runsaasti helposti saavutettavia luontokohteita. Reitti sopii myös nautiskelijalle, sillä alueelta löydät hurmaavia kahviloita, ravintoloita sekä majoituspaikkoja.

Tämä kierros soveltuu ympärivuotiseen minilomailuun. Osa kohteista, kuten Raaseporin linna ja Irma-bunkkeri, ovat suljettuina osan vuodesta. Tarkista aukioloajat museoiden sivuilta. Lähes kaikki kohteet ovat myös saavutettavia julkisilla liikennevälineillä. Pääset junalla Hankoon ja Tammisaareen, ja Fiskarsiin bussilla Karjaan asemalta. Aikataulut löydät VR:n ja Matkahuollon sivuilta.

Reitin kohteet

 

Hanko

Palvelut ja muut elämykset

 

Raasepori

 1.  
 2.  

Palvelut ja muut elämykset

 1.  
  Cafe Antique

  Raasepori

 2.  
 3.  
  Padvan ranta

  Raasepori

 

Katso reitti kartalla