Kertomusten kyydissä Tampereella

Mielikuvituksellisia museokohteita faktan ja fiktion ystäville! Tällä kierroksella kuljet tarinasta toiseen muumien, vakoilun, pelien sekä taiteen mukana.

Liikkuminen
Kävellen 

Kierroksen kesto
Päiväretki  

Ajankohta
Ympärvuotinen.  

Museokortti
Sisäänpääsy museoihin ja etuja palveluista. Katso kaikki matkavinkit.

 
 

Sukella fantasiamaailmaan vierailemalla ainutlaatuisessa Muumimuseossa, jossa pääset astumaan sisään Tove Janssonin muumikirjoihin. Voit eläytyä muumien koko tarinaan aina suuresta tuhotulvasta vaarallisen juhannuksen kelluvaan teatteriin ja majakkasaaren arvoituksesta muumiperheen marraskuiseen katoamismysteeriin. Muumimuseo on elämyksellinen taidemuseo, joka sopii kaikenikäisille kuvataiteen ja muumien ystäville.

Seuraavaksi kierros johdattaa vakoilun erikoismuseoon, jossa opit James Bondin ja muiden fiktiivisten agenttien syntyneen oikean elämän esikuvista. Vakoilumuseossa tapaat kymmenittäin huippuagentteja ja tutustut heidän hämmästyttäviin tarinoihinsa.

 

Suomen pelimuseo tutustuttaa sataan suomalaiseen peliin, joista suurinta osaa pääsee pelaamaan museolla.
 

Tampereen museokirjon erityiset kohteet eivät pääty tähän. Suomen pelimuseo tutustuttaa sataan suomalaiseen peliin, joista suurinta osaa pääsee pelaamaan museolla. Valmistaudu siis pelimaratoniin!

Inspiroidu nykytaiteesta ja modernista taiteesta Sara Hildénin taidemuseossa, joka sijaitsee Tampereen luonnonkauniissa järvenrantamaisemassa.Museossa on esillä kotimaista ja kansainvälistä taidetta, maalauksia, veistoksia ja grafiikkaa.

Tämä museokierros vie sinut toisiin maailmoihin mielikuvituksen ja kertomusten kyydittämänä! Tampere odottaa, oletko valmis seikkailuun?

Kuvat: Laura Vanzo / Visit Tampere

 

Kertomusten kyydissä Tampereella

Museokortilla saat sisäänpääsyn kierroksen kaikkiin museoihin ja etuja kumppanien palveluista!

Vieraile näissä museoissa kierroksellasi

Tampere

 1. Muumimuseo

  Muumimuseo on elämyksellinen taidemuseo, joka viehättää kaikenikäisiä muumien ja kuvataiteen ystäviä.

 2. Vakoilumuseo

  Maailman ensimmäinen vakoilun erikoismuseo, jossa tutustut James Bondin ja muiden fiktiivisten agenttien oikean elämän esikuviin ja välineisiin.

 3. Suomen pelimuseo

  Suomen pelimuseo tutustuttaa sataan suomalaiseen peliin, joista suurinta osaa pääsee pelaamaan museolla.

 4. Sara Hildénin taidemuseo

  Nykytaidetta ja modernia taidetta Suomesta ja ulkomailta.

Löydä palveluja, elämyksiä ja etuja kierroksellesi

Saat nämä edut Museokortillasi