Ota Museokortti reissukaveriksi ja katso kotimaan matkavinkit!

Museokortti on verraton reissukaveri! Poikkeat Museokortillasi yli 360 museossa ja saat etuja kumppaneiltamme, esimerkiksi hotelleista ja ravintoloista.

Museokortin matkavinkit kokoaa yhteen kotimaan suosikkikohteet, yllättävät elämykset ja tunnelmalliset pysähdyspaikat. Lähde valmiille kierrokselle tai suunnittele oma seikkailusi. Museokortilla saat pääsyn 360 museoon ja etuja majoituksista sekä muista palveluista ympäri Suomen.

Etsitkö ideoita kotimaan reissuille? Museokortin matkavinkkien avulla suunnnittelet helposti idylliset lähiretket, rennot minilomat ja pitkät reissut kotimaassa. Matkavinkeistä löydät yli 30 valmista kierrosta sekä reittioppaan, jonka avulla löydät parhaat pysähdyspaikat kotimaassa.

Katso kaikki matkavinkit


Museokortti on paras reissukaveri kotimaassa: saat sisäänpääsyn yli 360 museoon sekä etuja hotelleista ja ravintoloista matkasi varrella. Kun matkailet kotimaassa tai suunnittelet reissuasi, tarkista aina ajankohtaiset edut osoitteesta museot.fi/edut.Oletko aina haaveillut lomasta Ahvenanmaalla? Tutustu matkavinkkien Tuhansien tarinoiden Ahvenanmaa-kierrokseen ja koe Kastelholman linna sekä saariston muut upeat elämykset. Kuva: Krista Ylinen.

Unohtumattomia elämyksiä kaikkialla Suomessa

Matkustitpa lähelle tai kauas, matkavinkkien kulttuurikierrokset auttavat reissusi suunnittelussa. Valmiiden kierrosten valikoimasta löydät päiväretkiä kaupungeissa, minilomia viikonloppuihin sekä ideoita pidemmille lomareissulle kotimaassa. Voit kiertää kierrokset sellaisenaan tai poimia reittien varrelta omat suosikkisi.

Luvassa on seikkailu lumoavassa Lapissa, tuansien tarinoiden Ahvenanmaa, kulttuurielämyksiä Saimaan rannoilla, kaupunkilomia ja 30 muuta kierrosta kauniissa kotimaassa. Unohtumattomia elämyksiä on tarjolla kaikkiin vuodenaikoihin.

Kierrokset vievät kiehtoviin Museokortti-kohteisiin koko maassa. Reittien avulla löydät niin ikoniset museot kuin syrjäiset helmet valtaväylien ulkopuolelta.

Kierroksilla koet muitakin matkaa rikastuttavia elämyksiä sekä palveluita. Löydät reittien varrelta myös lumoavat luontokohteet, paikalliset nähtävyydet sekä kumppaniemme tarjoamat palvelut ja edut.


Tutustu kierroksiinKulttuurielämyksiä Saimaan rannoilla -kierroksella koet muun muassa rakastetun Olavinlinnan Savonlinnassa. Kuva: Ella Karttunen / Museokortti.

Museokortilla saat etuja hotelleista, ravintoloista ja museoista

Museokohteiden lisäksi kierroksilta löytyy luontokohteita, idyllisiä majapaikkoja sekä tunnelmallisia ravintola- ja kahvilaelämyksiä. Museokortin omistajana saat kymmeniä etuja museoista, hotelleista ja ravintoloista ympäri Suomen.

Majoituseduilla yövyt edullisemmin niin mökissä, kaupungin vilinässä kuin maaseudun rauhassakin. Museoista löydät vaihtuvia etuja kahviloiden ja ravintoloiden herkuista sekä museokauppojen valikoimasta.

Voimassaolevat edut löydät kulttuurikierrosten reiteiltä sekä koosteettuna edut-sivulta. Edut päivittyvät säännöllisesti, joten tarkista aina ennen matkaasi ajankohtaiset edut reittisi varrelta.


Selaa etuja


Minne olet matkalla? Museokortin reittioppaan avulla löydät museot matkasi varrelta.

Yli 360 pysähdyspaikkaa kotimaassa – kokeile Museokortin reittiopasta

Palvelussa pääset myös suunnittelemaan oman reittisi. Mitä museoita löytyy matkalla Turusta Inariin? Entä Helsingistä Kotkaan? Tai peräti Ahvenanmaalta Inariin?

Kartalta näet reittiehdotuksen sekä matkan varrella sijaitsevat Museokortti-kohteet, joihin kannattaa poiketa.


Suunnittele oma reittisiMuseokortti on vuoden mittainen kulttuurimatka yli 360 museoon ympäri Suomen! Koe linnat ja ulkomuseot, patsaspuistot ja puutarhat, taiteilijakodit, tiedekeskukset ja taidemuseot. Kuva: Usva Torkki / Museokortti.Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp