Museomuusat matkalla, osa 4:
Seikkailupiv ylilmoissa Olavinlinnan torneissa

Museokortin seikkailijat Ella ja Iiris matkaavat jo seikkailun neljänteen kaupunkiin tutustumaan museotarjontaan. Tällä kertaa vuorossa on Savonlinna, jossa seikkailijat kiipeävät Olavinlinnan torneihin sekä osallistuvat Pikku Herttuan Sali -työpajaan, jossa pääsee sonnustautumaan sotilaan varusteisiin ja tutkimaan karttapalapelejä. Myöhemmin seikkailun mittaan luvassa tutustumista myös muihin keskiaikaisiin linnoihin!Tutustu videolta Olavinlinnan! Matkan kaikki seikkailuvideot löydät sivun lopusta.


Jyväskylästä suuntasimme Savonlinnaan. Nautittuamme lounaaksi vegaaniset lörtsyt Savonlinnan torilla marssimme Olavinlinnaan. Linna oli ainoa kohteemme Savonlinnassa, mutta sen muurien sisäpuolella sai helposti päivän kulumaan!

Osallistuimme opastetulle kierrokselle, sillä halusimme päästä vierailulle linnan torneihin, vaikka Ellaa pelottikin korkeudet. Opas oli asiantunteva ja kuulimme monta tarinaa, niin faktaa kuin fiktiotakin linnasta ja siihen liittyvistä myyteistä.

Olavinlinna oli vaikuttava nähtävyys ja sen historia mielenkiintoinen. Linnassa toimii myös Pikku Herttuan Sali -nimeä kantava työpaja, jossa sonnustauduimme sotisopiin ja tutkimme karttapalapelejä!

 


Museokortti - vuoden mittainen kulttuurimatka 300 museoon!

Uusi Museokortti itselle tai lahjaksi 69€
Voimassaolevan kortin uusiminen 64€

Lisätietoa Museokortista >

Tatjan, Akun ja Taimin Matka menneeseen -seikkailun kruunaa video, joka koostaa koko seikkailun yhdeksi muistoksi. Perhe kiersi Suomea koko kesän ja kävi yli kymmenessä Museokortti-kohteessa. Jokaisella matkalla esiteltiin muinaisuutta huokuvia museokohteita sekä yksi tai useampi ilmainen luontokohde.

Jaa museokokemuksesi
#museokortti #museokierros @museokortti

 

Tutustu seikkailijoihin