Is ja lapset museoiden kulisseissa, osa 3:
Vampyyreita ja valkosipulia Vapriikissa

Ennen Tampereelle saapumista ja Dracula – Vampyyrit Vapriikissa -näyttelyyn uskaltautumista, Aki, Anni ja Joona käyvät hakemassa tuoreita valkosipuleita suojautuakseen vampyyreilta. Näyttelyn jälkeen he tutustuvat Museokeskus Vapriikin muuhun tarjontaan, kuten Suomen Pelimuseoon ja Suomen Jääkiekkomuseoon. He kurkkaavat myös Vapriikin Kivimuseoon, Postimuseoon sekä Luonnontieteelliseen museoon.
Katso videolta, miten Akin, Annin ja Joonan vampyyrijahti Vapriikissa sujuu ja karkottaako valkosipuli vampyyrit. Videolla kurkataan Museokeskus Vapriikin laajaan museotarjontaan tutustuen muun muassa Suomen Pelimuseoon, Suomen Jääkiekkomuseoon, Kivimuseoon, Postimuseoon sekä Luonnontieteelliseen museoon.

Vapriikki on monipuolinen museokeskus Tammerkosken rannalla ja se tarjoaa nähtävää ja koettavaa koko perheelle. Ohjelmistossa on kerrallaan aina yli kymmenen näyttelyä, joiden teemat vaihtelevat historiasta tekniikkaan ja luonnontieteisiin. Vapriikista löytyvät myös Tampereen luonnontieteellinen museo, Tampereen kivimuseo, Postimuseo, Suomen Jääkiekkomuseo, Mediamuseo Rupriikki, Nukkemuseo sekä vuoden 2017 alussa avattu suomalaisia pelejä ja pelikulttuuria esittelevä Suomen pelimuseo.

 


Seikkailureitti

Seikkailua seurataan viikolla 28 (8.7.–14.7.)

Raahen museo
(Raahe)

Pohjanmaan museo
(Vaasa)

Museokeskus Vapriikki
(Tampere)

J.L. Runebergin koti
(Porvoo)

Ateneumin taidemuseo
(Helsinki)

Louhisaaren kartano
(Masku)

Katso Akin, Annin ja Joonan seikkailuhakemus:


Museokortti - vuoden mittainen kulttuurimatka 300 museoon!

Uusi Museokortti itselle tai lahjaksi 69€
Voimassaolevan kortin uusiminen 64€

Lisätietoa Museokortista >

Tatjan, Akun ja Taimin Matka menneeseen -seikkailun kruunaa video, joka koostaa koko seikkailun yhdeksi muistoksi. Perhe kiersi Suomea koko kesän ja kävi yli kymmenessä Museokortti-kohteessa. Jokaisella matkalla esiteltiin muinaisuutta huokuvia museokohteita sekä yksi tai useampi ilmainen luontokohde.

Jaa museokokemuksesi
#museokortti #museokierros @museokortti

 

Tutustu seikkailijoihin