Tapahtuma
 

Markku Lepistn konsertti Forngrdenin talomuseolla

Forngrdenin talomuseo, Raasepori

  • 23.7.2023– (14.00)

Harmonikkamusiikkia Forngrdenin talomuseon idyllisess pihapiiriss.

 
Forngrdenin talomuseo

Kolmevuotinen Herttoniemest Srestniemeen -konserttikiertue matkaa heinkuun loppupuolella Raaseporiin. Forngrdenin talomuseossa Snappertunassa jrjestettvss konsertissa kuullaan sek perinteisemp ett Lepistn sveltm uutta kansanmusiikkia. Konsertti jrjestetn yhteistyss Raaseporin museon kanssa. Lmpimsti tervetuloa!
--
Harmonikkataiteilija, musiikin tohtori Markku Lepist on tunnustettu kansanmuusikko, jolla on takanaan yli 40 vuotta kestnyt musiikkiura. Sooloprojektien lisksi Lepist on musisoinut useissa eri kokoonpanoissa Suomessa ja ulkomailla. Lepist on julkaissut kuusi sooloalbumia sek useita nuottikirjoja.
www.markkulepisto.com

Koneen Sti on myntnyt Lepistlle vuosille 2023–2025 apurahan taiteelliseen tyskentelyyn. Sen yhten osana toteutetaan Herttoniemest Srestniemeen -konserttikiertue kulttuuriympristiss eri puolilla Suomea. Lepist toivoo kiertueen havahduttavan ihmiset nkemn arvokkaat kulttuuriperintkohteet elinympristssn.

”Toivoisin ett saisin hertelty ihmisiss ajatusta siit, mit se museo oikeasti pit sislln – ett se ei ole pelkki esineit vaan ett jokaiseen esineeseen liittyy varmasti jotain ihan mielettmi tarinoita, tapahtumia, elmnkulkuun liittyvi juttuja”, Lepist pohtii.
”Samalla haastan museoiden yllpitjt ympri maan miettimn, miten oman koti- tai talomuseon toimintaa voisi elvitt ja monipuolistaa.”

Seuraa Herttoniemest Srestniemeen -kiertueen etenemist somessa! https:/­/­www.facebook.com/­HerttoniemestaSarestoniemeen

Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp

Museon yhteystiedot

Forngrdenin talomuseo
Tunalundintie 85, 10710 Snappertuna kk

(019) 289 2512

Museon kotisivut

Yhteydet julkisilla

Näytä reitti museolle Matkahuollon reittioppaassa

×

Katso reitti Matkahuollon reittioppaassa

Päämäärä:

Forngrdenin talomuseo, Tunalundintie 85, 10710 Snappertuna kk


Lähtöpiste:


Tai lataa Reitit ja Liput -sovellus

Pääsymaksut

Sisäänpääsy Museokortilla
Sisäänpääsy Museokortilla

3/0

Maksutavat

Kortti, museokortti, smartum-setelit, e-passi

 

Kohdetta lähellä olevat museot