Tapahtuma
 

Ateneum Guide: niopas Ajan kysymys -nyttelyyn

Ateneumin taidemuseo, Helsinki

  • 14.4.2023–

nioppaamme Ateneum Guiden tarinat rikastavat kokemustasi Ajan kysymys -nyttelyn teosten parissa. Sen avulla voit syventy valitsemiisi teoksiin samalla, kun liikut nyttelyss omassa tahdissasi.

 

Olemme valinneet nioppaaseen 23 nyttelyn teosta, joista kustakin voit kuunnella noin kahden minuutin pituisen esittelyn. Voit halutessasi mys lukea esittelyn puhelimen ruudulta. niopastuksella asiantunteva opas taustoittaa teoksen synty, kertoo kiinnostavia faktoja ja esitt mys tarkentavia kysymyksi, joiden pohtiminen auttaa saamaan teoksesta tai teemasta enemmn irti.

Voit liikkua nyttelyss omassa tahdissasi ja pit taukoja niin halutessasi. Pset aina palaamaan kiinnostaviin teoksiin ja jatkamaan opastusta uudestaan.

Otathan nyttelyyn oman mobiililaitteesi mukaan. Kirjoita puhelimesi verkkoselaimen osoitekenttn Ateneum.guide ja pset kuuntelemaan kaikkia nyttelyn niopastuksia. Nyttelyss liikkuessasi net nioppaan teosten kohdalla Ateneum Guiden symbolin. Niden yhteydess teoskyltiss esitetn aina QR-koodi ja teosnumero, joista kumman tahansa avulla pset suoraan teosesittelyn pariin. Suosittelemme omien kuulokkeiden kytt, mutta tarvittaessa voit kuunnella opastuksia mys ilman kuulokkeita maltillisella nenvoimakkuudella.

Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp

Museon yhteystiedot

Ateneumin taidemuseo
Kaivokatu 2, Helsinki

0294 500 401

Museon kotisivut

Yhteydet julkisilla

Näytä reitti museolle Matkahuollon reittioppaassa

×

Katso reitti Matkahuollon reittioppaassa

Päämäärä:

Ateneumin taidemuseo, Kaivokatu 2, Helsinki


Lähtöpiste:


Tai lataa Reitit ja Liput -sovellus

Pääsymaksut

Sisäänpääsy Museokortilla
Sisäänpääsy Museokortilla

22/20/12/0

Maksutavat

Ateneumissa voi maksaa kteisell ja pankki-/luottokortilla (Visa, Visa Electron, Mastercard, Mastercard Maestro, American Express, Diners Club). Lisksi sisnpsylipun voi maksaa Smartumin, Edenredin, ePassin ja Eazybreakin erilaisilla kulttuurimaksutavoilla.