Museo
Sisäänpääsy Museokortilla
 

Kymenlaakson museo

Merikeskus Vellamo,
Tornatorintie 99 ,
48100 Kotka

Kymenlaakson museo sijaitsee Merikeskus Vellamossa Kotkassa. Merivartiomuseo ja kesisin mys vartiolaiva Telkk ovat osa Kymenlaakson museon nyttelyit.

 

Kymenlaakson museo toimii Kotkan kaupunginmuseona ja Kymenlaakson alueellisena vastuumuseona, ja sen nyttelytarjontaan kuuluvat sek kulttuurihistorialliset ett kuvataidenyttelyt. Yhteistyss Rajavartiolaitoksen kanssa toteutettu Merivartiomuseo avaa merivartijoiden tyt kieltolain ajoista aina nykypivn asti.

Kymenlaakson museo sijaitsee Merikeskus Vellamossa, Kotkan perinteikkss Kantasatamassa. Nyttvn rakennuksen on suunnitellut arkkitehti Ilmari Lahdelma. Vellamossa kotiaan pitvt mys Suomen merimuseo, monitoimitila Ruuma, Kotkan kulttuuri- ja tapahtumapalvelut, museokauppa Plootu ja ravintola Laakonki.

Kesaikaan mys vartiolaiva Telkk, Suomen merimuseon jnmurtaja Tarmo, majakkalaiva Kemi ja ulkonyttely Kuuri sek Varissaaressa sijaitseva Ruotsinsalmi-paviljonki ovat avoinna yleislle. Ja virittytymll Vellamo-kanavalle - www.vellamo-kanava.fi - museomaailmaan voi sukeltaa milloin vain!

Merikeskus Vellamossa toimivien museoiden nyttelytiedot lytyvt Kymenlaakson museon, Suomen merimuseon, jnmurtaja Tarmon & majakkalaiva Kemin ja vartiolaiva Telkn omista museot.fi-profiileista. Tapahtumatietoja voit etsi mys Merikeskus Vellamon museot.fi-profiilista. Kaikki nyttelyt ja tapahtumat lytyvt mys osoitteesta www.merikeskusvellamo.fi.


Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp

Museon yhteystiedot

Kymenlaakson museo
Merikeskus Vellamo, Tornatorintie 99 , 48100 Kotka

040 350 0497

Museon kotisivut

Yhteydet julkisilla

Näytä reitti museolle Matkahuollon reittioppaassa

×

Katso reitti Matkahuollon reittioppaassa

Päämäärä:

Kymenlaakson museo, Merikeskus Vellamo, Tornatorintie 99 , 48100 Kotka


Lähtöpiste:


Tai lataa Reitit ja Liput -sovellus

Pääsymaksut

Sisäänpääsy Museokortilla
Sisäänpääsy Museokortilla

15/10/0

Maksutavat

Vellamossa kyvt kteinen, yleisimmt pankki- ja luottokortit, Museokortti ja Kaikukortti sek Smartumin, Epassin (mobiilisovellus) ja Edenredin kulttuuriedut.

Aukioloajat

Ma Suljettu
Ti 10:00-17:00
Ke 10:00-20:00
To 10:00-17:00
Pe 10:00-17:00
La 10:00-17:00
Su 10:00-17:00

Keskiviikkoisin 17-20 nyttelyihin on vapaa psy. Vellamon poikkeusaukiolot: https:/­/­www.merikeskusvellamo.fi/­juhlapyhien-aukioloajat/­.

 

Kohdetta lähellä olevat museot