Demi ja Jarkko: Tuoreen kihlaparin osallistava yllätysseikkailu – matkan etenemisestä päätät sinä!

Pariskunta lähdössä seuraajia osallistavalle road tripille heinäkuun alussa. He eivät vielä tiedä määränpäätään, joten odotettavissa on yllätyksiä, elämyksiä ja uusia museokokemuksia. Tulkaa seikkailuun mukaan Instagramissa ja ohjatkaa heidät oikeaan suuntaan!


Katso Demin ja Jarkon seikkailuvideot sivun lopusta ja tutustu heidän yllätyksiä täynnä olevaan museoseikkailuun!


"Heipss! Minä olen Demi, 24, ja lähdössä seikkailuun kihlattuni Jarkon, 45, kanssa. Me lähdemme heinäkuun ensimmäisellä viikolla museoseikkailuun avoimin mielin ja avoimin suunnitelmin – emme tiedä vielä määränpäätä. Teillä museoystävillä on valta valita meidän reittimme ja kohteemme, käyttäkää sitä hyvin!

Me olemme tosiaan pariskunta pääkaupunkiseudulta. Minä olen yliopisto-opiskelija ja Jarkko yrittäjä-mediasekatyöläinen (ja jotain muuta, mutten ole varma titteleistä). Tutustuttiin muutama vuosi sitten MoonTV:n Sipsarit-nimisen sarjan kautta, Jarkko oli kameran takana ja minä edessä. Ja kun puolitoista vuotta sitten tutustuttiin paremmin vähän eri merkeissä, kameraroolit ovat säilyneet ennallaan. Meillä on blogia ja vlogia ja instaa ja kaikkea, pistäkää ihmeessä seurantaan, linkit löytynevät artikkelin lopusta.

Museoseikkailuun lähdettiin kokemusten perässä. Reissaaminen on ollut meille tapa paitsi toki rentoutua ja lomailla, myös oppia toisistamme lisää ja katsoa kuinka pitkään kestämme toisiamme samassa autossa. Alettiin seurustella kesken viime kesän roadtrippiä jossain puolessa välissä Suomea - ja kuukausi sitten Jarkko yllärikosi kesken toista roadtrippiä Isossa-Britanniassa. Joten tällä tulevalla seikkailulla saattaa olla hiukan paineita...

Voisin sanoa, että olemme sunnuntaimuseoharrastelijoita. Museokohteiden suhteen olemme todella kaikkiruokaisia, mutta ehkä eniten etsimme jotakin tavanomaisesta poikkeavaa. Joten jos jossain museossa kerrotaan kummittelevan tai toisaalla on salakäytävä maan alla, tulemme ottamaan siitä selvää. Ja kertomaan teille.

Reissun päältä otamme haltuun Museokortin Instagramin tarinoiden ja kuvien muodossa. Matkan osallistava osuus tapahtuu siis Instagramin stoorien äänestyshärpäkkeillä, kysymyksillä ja vuorovaikutuksella teidän seuraajien kanssa. Seikkailun jälkeisenä viikkona meiltä tulee jokaiselta viideltä päivältä matkavlogia, jossa summataan päivien kulkua yhteen ja fiilistellään teidän (toivottavasti) hyviä päätöksiä!

Odotamme hämmentäviä yllätyksiä, mielettömiä elämyksiä ja sitä täydellisen vapauden tuntua, minkä vain roadtrip voi tarjota. Sekä todennäköisesti armotonta kohellusta tämän ylitsevuotavan spontaaniuden vuoksi. Kiva, jos hyppäätte messiin ja ohjaatte meitä oikeaan suuntaan!

- Dee & Jarkko"

Demin ja Jarkon somekanavat: Instagram @demiaulos & @visukinttu, blogi osoitteessa 1638.fi sekä Youtube.com/demiaulos

Seuraa tätä osallistavaa seikkailua sosiaalisessa mediassa @museokortti-kanavalla tunnisteilla #museoroadtrip #museoseikkailu2019 #museokortinseikkailija #museokortti #museokierros

 

Katso Demin ja Jarkon seikkailuvideot


Seikkailureitti

Seikkailun etenemiseen voi osallistua Instagramissa @museokortti viikolla 28 (8.7.–14.7.).

Seikkailua seurataan viikolla 29 (15.7.–21.7.)

Naantalin museo
(Naantali)

Ahvenanmaan merenkulkumuseo
(Maarianhamina)

Museoalus Pommern
(Maarianhamina)

Kastelholman linna
(Sund)

Ahvenanmaan kulttuurihistoriallinen museo
(Maarianhamina)

Ahvenanmaan taidemuseo
(Maarianhamina)

Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi
(Sastamala)

Mekaanisen musiikin museo
(Varkaus)


Katso Demin ja Jarkon seikkailuhakemus:


Museokortti - vuoden mittainen kulttuurimatka 300 museoon!

Uusi Museokortti itselle tai lahjaksi 69€
Voimassaolevan kortin uusiminen 64€

Lisätietoa Museokortista >

Tatjan, Akun ja Taimin Matka menneeseen -seikkailun kruunaa video, joka koostaa koko seikkailun yhdeksi muistoksi. Perhe kiersi Suomea koko kesän ja kävi yli kymmenessä Museokortti-kohteessa. Jokaisella matkalla esiteltiin muinaisuutta huokuvia museokohteita sekä yksi tai useampi ilmainen luontokohde.

Jaa museokokemuksesi
#museokortti #museokierros @museokortti

 

Tutustu seikkailijoihin