Tehtaan tekemää ruokaa - Kotimaisten elintarvikkeiden historiaa
Hotelli- ja ravintolamuseo, Helsinki
- 31.1.2024–1.9.2024
Näyttely kertoo kotimaisten elintarvikkeiden tarinan sokerista sipseihin ja makkarasta margariiniin.
Mistä lähtien sokeria on valmistettu Suomessa? Mitä oikeastaan on margariini? Entä miten valmistetaan sipsejä?
Tehtaan tekemää ruokaa tarjoilee tietoa ja tunnelmia sokerin, margariinin, makkaran, broilerin, leivän ja sipsien valmistuksesta ja kulutuksesta. Lisäksi kurkistetaan elintarvikemainonnan maailmaan.
Näyttelyn hauskat animaatiot johdattavat sokerin, leivän ja sipsien teollisen valmistuksen saloihin. Lisäksi kävijät voivat jakaa parhaita valmisruokien tuunausvinkkejään.
Näyttelyn on tuottanut Suomen maatalousmuseo Sarka.
Museon näyttelyt
Museon tapahtumat
Museon edut
Museon yhteystiedot
Hotelli- ja ravintolamuseo
Kaapelitehdas, Kaapeliaukio 3, G-porras, 00180 Helsinki
044 747 4110
Yhteydet julkisilla
Näytä reitti museolle Matkahuollon reittioppaassa
Katso reitti Matkahuollon reittioppaassa
Päämäärä:
Hotelli- ja ravintolamuseo, Kaapelitehdas, Kaapeliaukio 3, G-porras, 00180 Helsinki
Lähtöpiste:
Pääsymaksut
16/6/0 €
Maksutavat
käteinen, yleisimmät pankki- ja luottokortit, Smartum ja Edenred (setelit, kortti, mobiilimaksu).
Aukioloajat
Ma | Suljettu |
Ti | 11:00-18:00 |
Ke | 11:00-20:00 |
To | 11:00-18:00 |
Pe | 11:00-18:00 |
La | 11:00-18:00 |
Su | 11:00-18:00 |
Ilmainen sisäänpääsy joka kuun viimeinen keskiviikko klo 17-20.