Näyttely
 Sisäänpääsy Museokortilla
 

Tehtaan tekem ruokaa - Kotimaisten elintarvikkeiden historiaa

Hotelli- ja ravintolamuseo, Helsinki

  • 31.1.2024–1.9.2024

Nyttely kertoo kotimaisten elintarvikkeiden tarinan sokerista sipseihin ja makkarasta margariiniin.

 

Mist lhtien sokeria on valmistettu Suomessa? Mit oikeastaan on margariini? Ent miten valmistetaan sipsej?

Tehtaan tekem ruokaa tarjoilee tietoa ja tunnelmia sokerin, margariinin, makkaran, broilerin, leivn ja sipsien valmistuksesta ja kulutuksesta. Lisksi kurkistetaan elintarvikemainonnan maailmaan.

Nyttelyn hauskat animaatiot johdattavat sokerin, leivn ja sipsien teollisen valmistuksen saloihin. Lisksi kvijt voivat jakaa parhaita valmisruokien tuunausvinkkejn.

Nyttelyn on tuottanut Suomen maatalousmuseo Sarka.

Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp

Museon yhteystiedot

Hotelli- ja ravintolamuseo
Kaapelitehdas, Kaapeliaukio 3, G-porras, 00180 Helsinki

044 747 4110

Museon kotisivut

Yhteydet julkisilla

Näytä reitti museolle Matkahuollon reittioppaassa

×

Katso reitti Matkahuollon reittioppaassa

Päämäärä:

Hotelli- ja ravintolamuseo, Kaapelitehdas, Kaapeliaukio 3, G-porras, 00180 Helsinki


Lähtöpiste:






Tai lataa Reitit ja Liput -sovellus

Pääsymaksut

Sisäänpääsy Museokortilla
Sisäänpääsy Museokortilla

16/6/0

Maksutavat

kteinen, yleisimmt pankki- ja luottokortit, Smartum ja Edenred (setelit, kortti, mobiilimaksu).

Aukioloajat

Ma Suljettu
Ti 11:00-18:00
Ke 11:00-20:00
To 11:00-18:00
Pe 11:00-18:00
La 11:00-18:00
Su 11:00-18:00

Ilmainen sisnpsy joka kuun viimeinen keskiviikko klo 17-20.

Näyttelyn tekstit kielillä

 

Kohdetta lähellä olevat museot