Näyttely
 Sisäänpääsy Museokortilla
 

Tehtaan tekemää ruokaa - Kotimaisten elintarvikkeiden historiaa

Hotelli- ja ravintolamuseo, Helsinki

  • 31.1.2024–1.9.2024

Näyttely kertoo kotimaisten elintarvikkeiden tarinan sokerista sipseihin ja makkarasta margariiniin.

 

Mistä lähtien sokeria on valmistettu Suomessa? Mitä oikeastaan on margariini? Entä miten valmistetaan sipsejä?

Tehtaan tekemää ruokaa tarjoilee tietoa ja tunnelmia sokerin, margariinin, makkaran, broilerin, leivän ja sipsien valmistuksesta ja kulutuksesta. Lisäksi kurkistetaan elintarvikemainonnan maailmaan.

Näyttelyn hauskat animaatiot johdattavat sokerin, leivän ja sipsien teollisen valmistuksen saloihin. Lisäksi kävijät voivat jakaa parhaita valmisruokien tuunausvinkkejään.

Näyttelyn on tuottanut Suomen maatalousmuseo Sarka.

Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp

Museon yhteystiedot

Hotelli- ja ravintolamuseo
Kaapelitehdas, Kaapeliaukio 3, G-porras, 00180 Helsinki

044 747 4110

Museon kotisivut

Yhteydet julkisilla

Näytä reitti museolle Matkahuollon reittioppaassa

×

Katso reitti Matkahuollon reittioppaassa

Päämäärä:

Hotelli- ja ravintolamuseo, Kaapelitehdas, Kaapeliaukio 3, G-porras, 00180 Helsinki


Lähtöpiste:






Tai lataa Reitit ja Liput -sovellus

Pääsymaksut

Sisäänpääsy Museokortilla
Sisäänpääsy Museokortilla

16/6/0 €

Maksutavat

käteinen, yleisimmät pankki- ja luottokortit, Smartum ja Edenred (setelit, kortti, mobiilimaksu).

Aukioloajat

Ma Suljettu
Ti 11:00-18:00
Ke 11:00-20:00
To 11:00-18:00
Pe 11:00-18:00
La 11:00-18:00
Su 11:00-18:00

Ilmainen sisäänpääsy joka kuun viimeinen keskiviikko klo 17-20.

Näyttelyn tekstit kielillä

 

Kohdetta lähellä olevat museot