Tapahtuma
 

Kestv perint: tekstiilikierrtys

Kuopion museo, Kuopio

  • 1.2.2023 (16.30-18.30)

Kuopion pkirjaston ja Kuopion museon Kantin kestvss keskiviikossa psevt helmikuussa neen Jtekukon ja Elvn stin asiantuntijat, koska teemana on tekstiilikierrtys.

 

Kuopion pkirjaston ja Kuopion museon yhteinen Kantin kestv keskiviikko tarjoaa vinkkej kestvmpiin valintoihin ja ilmastotekojen toteuttamiseen. Kantin kestv keskiviikko jrjestetn joka kuun ensimminen keskiviikko klo 16.30 alkaen Kantissa Kuopion museon monitoimi- ja typajatilassa. Tapahtumiin vapaa psy. Helmikuussa neen psevt Jtekukon ja Elv stin asiantuntijat.

Onko tekstiilin lajittelu sinulle tuttua? Tiedtk millaiset tekstiilit kelpaavat poistotekstiilikerykseen, ent mitk kyvt viel uudelleen kytettviksi tai ovat sellaisia tekstiilej, joiden oikea osoite on sekajteastia? Vuoden 2023 alusta alkaen koko Suomessa alkaa poistotekstiilien alueellinen kerys ja siksikin on hyv tiet tekstiilien lajittelusta lis. Tule kuulolle! Jtekukon ja Elv stin asiantuntijat kertovat aiheesta lis tekstiili-infossa ja sen jlkeen pstn tutustumaan erilaisiin tekstiileihin ja niiden lajitteluun typajassa. Tarjolla mys kaupunginkirjaston asiantuntijoiden tuottamat kirjavinkit, joiden kautta aiheeseen psee syventymn lis. Lisksi illassa esitelln poistotekstiilien hytykyttn liittyv avoin ideakilpailu.

Luento-osuutta voi seurata ja osallistua keskusteluun mys Kuopion museon YouTube-tilin kautta. Tallenne on katsottavissa kaksi viikkoa tapahtuman jlkeen.

Kerro tästä myös ystävillesi!

Museon yhteystiedot

Kuopion museo
Museokatu 1, 70100 Kuopio

(017) 182 603

Museon kotisivut

Yhteydet julkisilla

Näytä reitti museolle Matkahuollon reittioppaassa

×

Katso reitti Matkahuollon reittioppaassa

Päämäärä:

Kuopion museo, Museokatu 1, 70100 Kuopio


Lähtöpiste:


Tai lataa Reitit ja Liput -sovellus

Pääsymaksut

Sisäänpääsy Museokortilla
Sisäänpääsy Museokortilla

13/7/0

Maksutavat

kteinen, yleisimmt pankki- ja luottokortit, SmartumPay, Smartum-setelit, EdenRed-kortti, EdenRed-setelit, ePassi, Tyky-setelit

 

Kohdetta lähellä olevat museot