Asiakaspalvelussamme on juuri nyt ruuhkaa kaikkiin viesteihin vastataan!
 
Tapahtuma
 

Kesopastuksia Kumpulan kasvitieteellisess puutarhassa

LUOMUS Kumpulan kasvitieteellinen puutarha, Helsinki

  • 26.7.2022–27.8.2022

Tervetuloa viihtymn kasvitieteelliseen puutarhaan!

 

Miksi havupuulajisto on Pohjois-Amerikassa rikkaampi kuin Euroopassa, tai miksi elvien kasvikokoelmien merkitys kasvaa nyt ja tulevaisuudessa? Mit kasvit voivat kertoa ympristnmuutoksesta? Yleisopastuksella tutustutaan Kumpulan kasvitieteellisen puutarhan eri osioihin ja ihmetelln kasvien sek ihmisen yhteiselon historiaa ja nykypiv.

Opastuksia jrjestetn tiistaista perjantaihin 26.7.–19.8. sek kahtena lauantaina 30.7. ja 13.8. kaksi kertaa pivss klo 11.30 ja 14.30. Lisksi Suomen luonnon pivn 27.8. opastuksia jrjestetn kolme kertaa pivss 11.30, 12.30 ja 14.30.

Opastukset ovat suomenkielisi ja kaikille avoimia, eik niille tarvitse ilmoittautua etukteen. Kierroksen hinta sisltyy puutarhan psylippuun. Psylippuja voi ostaa kahvilan kassalta. Yksi kierros kest noin 40 minuuttia.

Opastukset alkavat kahvilan ja Kumpulan kartanon edustalla sijaitsevasta risteyksest, nurmikentn liepeilt. Mukaan kierrokselle mahtuu 20 henkil.

Kerro tästä myös ystävillesi!

Museon yhteystiedot

LUOMUS Kumpulan kasvitieteellinen puutarha
Jyrngntie 2, 00560 Helsinki

0400 170 520

Museon kotisivut

Yhteydet julkisilla

Näytä reitti museolle Matkahuollon reittioppaassa

×

Katso reitti Matkahuollon reittioppaassa

Päämäärä:

LUOMUS Kumpulan kasvitieteellinen puutarha, Jyrngntie 2, 00560 Helsinki


Lähtöpiste:


Tai lataa Reitit ja Liput -sovellus

Pääsymaksut

Sisäänpääsy Museokortilla
Sisäänpääsy Museokortilla

9/7/5/0

Maksutavat

Maksutavaksi kyvt kteinen, pankkikortti, luottokortit (Visa, Visa Electron ja MasterCard), Museokortti, Smartum setelit (yhdistetty kulttuuri- ja liikuntaseteli sek lounasseteli), Edenredin kulttuuri- (Virike) ja lounassetelit (Lounari) sek Edenred-kortti. Ryhmt voivat maksaa psymaksut mys laskulla. Lasku tytetn paikan pll. Laskutusta varten tulee varata mukaan laskutusyhteystiedot (mukaan lukien y-tunnuksen, jos lasku osoitetaan rekisterityneelle yhdistykselle tai yritykselle). Laskutuslis on 8 .

 

Kohdetta lähellä olevat museot