SYYSALE: Jatkokaudet Museokortteihin nyt 65
Hydynn tarjous
 
Museo
Sisäänpääsy Museokortilla
 

Kymenlaakson museo

Merikeskus Vellamo,
Tornatorintie 99 ,
48100 Kotka

Kymenlaakson museo sijaitsee Merikeskus Vellamossa Kotkassa. Merivartiomuseo ja kesisin mys vartiolaiva Telkk ovat osa Kymenlaakson museon nyttelyit.

 

Kymenlaakson museo on osa Kotkan kaupungin organisaatiota, ja sen tehtvn on tallentaa, tutkia, silytt ja esitt Kotkan ja koko Kymenlaakson kulttuuriperint. Merivartiomuseo on Kotkan kaupungin ja Rajavartiolaitoksen yhteinen hanke, ja se toimii osana Kymenlaakson museon nyttelyit avaten merivartijoiden tyt kieltolain ajoista aina nykypivn asti.

Kymenlaakson museo toimii Merikeskus Vellamossa Kotkan Kantasatamassa, keskell perinteikst satamaymprist. Vellamossa kotiaan pitvt mys Suomen merimuseo, monitoimitila Ruuma, Kotkan kulttuuri- ja tapahtumapalvelut, museokauppa Plootu ja ravintola Laakonki. Kesaikaan mys vartiolaiva Telkk, museojnmurtaja Tarmo, majakkalaiva Kemi ja ulkonyttely Kuuri sek Varissaaressa sijaitseva Ruotsinsalmi-paviljonki ovat avoinna yleislle.

Merikeskus Vellamon museoiden nyttelytiedot lydt Kymenlaakson museon, Suomen merimuseon, jnmurtaja Tarmon ja majakkalaiva Kemin omista museot.fi-profiileista. Tapahtumatietoja voit etsi mys Merikeskus Vellamon museot.fi-profiilista. Kaikki nyttelyt ja tapahtumat lytyvt mys osoitteesta www.merikeskusvellamo.fi.


Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram

Museon yhteystiedot

Kymenlaakson museo
Merikeskus Vellamo, Tornatorintie 99 , 48100 Kotka

040 350 0497

Museon kotisivut

Yhteydet julkisilla

Näytä reitti museolle Matkahuollon reittioppaassa

×

Katso reitti Matkahuollon reittioppaassa

Päämäärä:

Kymenlaakson museo, Merikeskus Vellamo, Tornatorintie 99 , 48100 Kotka


Lähtöpiste:


Tai lataa Reitit ja Liput -sovellus

Pääsymaksut

Sisäänpääsy Museokortilla
Sisäänpääsy Museokortilla

14/9/0

Maksutavat

Vellamossa kyvt kteinen, yleisimmt pankki- ja luottokortit, Museokortti ja Kaikukortti sek Smartumin, Epassin (mobiilisovellus), Eazybreakin ja Edenredin kulttuuriedut.

Aukioloajat

Ma Suljettu
Ti 10:00-17:00
Ke 10:00-20:00
To 10:00-17:00
Pe 10:00-17:00
La 10:00-17:00
Su 10:00-17:00

Keskiviikkoisin 17-20 nyttelyihin on vapaa psy. Vellamon poikkeusaukiolot: https:/­/­www.merikeskusvellamo.fi/­juhlapyhien-aukioloajat/­.

 

Kohdetta lähellä olevat museot