Museo
Sisäänpääsy museokortilla
 

Seurasaaren ulkomuseo

Seurasaari,
00250 Helsinki

Talonpoikainen Suomi pienoiskoossa. Siirry silmnrpyksess menneen ajan maaseudulle, peninkulmien phn kaupungin vilskeest.

 

Seurasaaren ulkomuseo on paikka, jossa viihtyvt niin isot kuin pienetkin vieraat. Saareen saapuessasi siirryt silmnrpyksess menneen ajan maaseudulle, peninkulmien phn kaupungin vilskeest.

Kurkista elmn menoon menneen ajan maailmaan savupirteiss, torpissa ja kartanoissa, osallistu opastetuille kierroksille, tutustu uudistettuun Pappilaan puutarhoineen ja kokeile historiaa omin ksin.

Voit mys herkutella museon kahvilassa ja piipahtaa uudistetussa museokaupassa, josta lydt uniikkeja, museon tunnelmaa henkivi tuotteita.

Vuodesta 1909 saaressa toimineen ulkomuseon kaikki rakennukset on siirretty ulkomuseoon eri puolilta Suomea – Seurasaarta ei syytt kutsuta talonpoikaiseksi Suomeksi pienoiskoossa. Kokoelmiin kuuluu yli kolmekymment rakennuskokonaisuutta ja 87 erillist rakennusta, jotka ovat perisin 1600-1800-luvulta

Kesn aikana Seurasaaren ulkomuseossa jrjestetn tapahtumia, kuten ksitymarkkinat, lasten omatoimikierroksia ja koko perheen typajoja.

Kerro tästä myös ystävillesi!

Osana kulttuurikierrosta

Museon yhteystiedot

Seurasaaren ulkomuseo
Seurasaari, 00250 Helsinki

0295 33 6912

Museon kotisivut

×

Katso reitti Matkahuollon reittioppaassa

Päämäärä:

Seurasaaren ulkomuseo, Seurasaari, 00250 Helsinki


Lähtöpiste:


Pääsymaksut

Sisäänpääsy museokortilla
Sisäänpääsy museokortilla

10/8/4 (syyskuussa 8)

Maksutavat

kteinen, yleisimmt pankki- ja luottokortit.

Aukioloajat

Ma Suljettu
Ti Suljettu
Ke Suljettu
To Suljettu
Pe Suljettu
La Suljettu
Su Suljettu

Seurasaaren ulkomuseo on suljettu toistaiseksi pkaupunkiseudun koronavirustilanteen vuoksi. Pyrimme avaamaan museon mahdollisimman pian.

Esteettömyys [kriteerit]

  • Esteetn sisnpsy osaan tiloista: Useimmille piha-alueille psee pyrtuolillakin vaivattomasti, mutta korkeat kynnykset ja portaat sek joidenkin rakennusten hmryys sistiloissa voi tuottaa hankaluuksia liikuntaesteisille. Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita. Opastukset ja typajat ovat sovellettavissa mys erityisryhmille. Kahvila sijaitsee Antin talolla. Kahvilaan on liikkumisesteetn sisnkynti. Kahvilaan on noin 400 metrin kvelymatka mantereelta.
  • Tilattavissa opastuksia erityisryhmille

Palvelut

 

Kohdetta lähellä olevat museot