Etu BookBeatin asiakkaille: Museokorttiin kuukausi kaupan plle – kyttaikaa 13 kk!

Yhdistä kirjat museovierailuillesi ja koe upeita elämyksiä! BookBeatin asiakkaana saat Museokorttiin lisäkuukauden kaupan päälle, 12 + 1 kk. Etu saatavilla kampanjakoodilla BOOKMUS3O. Etu koskee uusia Museokortteja ja on voimassa vain verkossa 31.3.2023 asti.

Museokortti on pääsylippusi yli 350 museoon ympäri Suomen. Museokortti-kohteissa koet elämyksiä taiteen, tieteen, luonnon, historian, musiikin, kirjallisuuden, urheilun ja lukemattoman monien muiden aiheiden äärellä. Kaikki museokohteet ja näyttelyt löydät täältä.

Museovuosi 2023 tarjoaa erityisen kiinnostavan kattauksen huippunäyttelyitä. Heti keväällä luvassa on katsaus maailmankuulujen suomalaistaiteilijoiden tarinoihin: Ateneumissa nähdään Albert Edelfelt -näyttely, Kiasma esittelee Tom of Finlandin ja Didrichsenin taidemuseossa on esillä Elina Brotheruksen valokuvia. Lue lisää kevään näyttelyistä >

Hyödynnä etusi ja nauti elämyksistä Museokortilla!

Osta Museokortti 13 kuukauden voimassaoloajalla (12 + 1 kk) kampanjakoodilla BOOKMUS3O. Etu koskee vain täysin uusia Museokortteja ja on voimassa Museokortin verkkokaupassa 31.3. asti.

Miten saan edun käyttööni?

Osta uusi Museokortti verkkokaupastamme (76 €)

  1. Vieraile verkkokaupassamme ja valitse vaihtoehto Museokortti itselleni.

  2. Täytä tietosi lomakkeelle.

  3. Klikkaa lomakkeen lopussa Minulla on kampanjakoodi -painiketta ja syötä kampanjakoodi: BOOKMUS3O

  4. Kampanjakoodilla tilattu Museokortti on voimassa 12 + 1 kuukautta ensimmäisestä museokäynnistä alkaen.

Osta Museokortti


Kampanja ei koske Museokortin ostamista lahjaksi eikä kortin voimassaolon jatkamista. Koodia ei voi yhdistää muihin kampanjoihin.Museokortti on vuoden mittainen pääsylippu satoihin elämyksiin ympäri Suomen. Kuva: Mirkka Pihlajamaa/ Museokortti

Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp