19.12.2022

Museokortit voi yhdist – nin liitt kyttmttmn kortin nykyiseen korttiisi

Museokortti on loistava lahjaidea mattimyhisille: se sopii moneen makuun ja ehtii aina perille. Voit ajastaa tekstiviestitse ja shkpostitse saapuvan lahjan jouluaattoon sek list mukaan oman viestisi. Kuva: Ella Karttunen / Museokortti

Tiesithän, että uuden Museokortin voi yhdistää nykyiseen korttiisi? Jos lahjansaajan taskusta löytyykin jo Museokortti, sen voimassaoloa voi jatkaa lahjaksi saadulla kortilla. Lahjaksi annettu voimassaolo aktivoituu vasta, kun kortit yhdistetään.

Haluatko antaa Museokortin lahjaksi, mutta et tiedä, onko lahjansaajalla jo Museokortti? Ei hätää, sillä Museokortit voi yhdistää. Jos lahjansaajalla on aiemmin hankittu Museokortti, hän voi yhdistää lahjan (käyttämätön kortti) voimassaoloajan aiemmin hankittuun korttiinsa.

Yhdistäminen onnistuu Oma Museokortti -asiakassivulla ja museokohteissa.

Museokortti on aina hyvä lahja. Yhdistämisen ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko lahjansaajalla jo Museokortti. Saaja voi itse jatkaa nykyisen korttinsa voimassaoloaikaa yhdistämällä siihen käyttämättömän Museokortin. Yhdistäminen siirtää nykyisen kortin viimeistä voimassaolopäivää vuodella eteenpäin.


Ohjeet yhdistämiseen:

  1. Mene osoitteeseen museot.fi/asiakassivu. Kirjaudu sisään jo käytössä olevan Museokorttisi tunnuksilla.
  2. Valitse Yhdistä kortit ja syötä uuden korttisi asiakasnumero. Uuden, käyttämättömän kortin voimassaolo lisätään nykyiselle kortillesi.

Yhdistäminen onnistuu myös Museokortti-museoissa. Ainoastaan täysin käyttämättömän (ei rekisteröitymistä, ei museovierailuja) Museokortin asiakasnumeron voi yhdistää jo käytössä olevaan korttiin.


Lue lisää:

Museokortti lahjana: usein kysyttyjä kysymyksiä >

Ohjeita lahjansaajalle >


Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp