Etu Suomen Luonnon lukijoille: osta Museokortti ja saat kuukauden kaupan plle!

Löydä luonnonläheiset museot ja ota Museokortti retkikaveriksi! Suomen Luonnon lukijaetuna saat Museokorttiin kuukauden kaupan päälle, 12 + 1 kk = 13 kk. Etu on saatavilla Museokortin verkkokaupasta kampanjakoodilla SUOMENLUONTO. Tarjous koskee vain uusia Museokortteja ja on voimassa 29.10.2023 asti.

Museokortti on pääsylippusi 370 museoon ympäri Suomen. Museokortti-kohteissa koet elämyksiä taiteen, tieteen, luonnon, historian, musiikin, kirjallisuuden, urheilun ja lukemattoman monien muiden aiheiden äärellä.

Täydennä luontoretkiäsi museoelämyksillä! Löydät useita museoita luontokohteiden, kuten kansallispuistojen läheisyydestä. Kaikki museokohteet ja näyttelyt löydät täältä.

Etsitkö päiväretkiä lähellesi, minilomia viikonloppuihin tai ideoita pidemmille reissuille? Museokortin matkavinkit kokoavat yhteen kotimaan kiehtovimmat museot, luontokohteet ja tunnelmalliset palvelut. Museokortilla saat myös etuja hotelleista ja ravintoloista. Matkavinkit löydät täältä: Museot.fi/matkavinkit.

Saat 12 + 1 kk -edun käyttöösi, kun käytät kampanjakoodia: SUOMENLUONTO.

Miten saan edun käyttööni?

Osta Museokortti verkkokaupastamme (76 €)

  1. Vieraile verkkokaupassamme ja valitse vaihtoehto Museokortti itselleni.

  2. Täytä tietosi lomakkeelle.

  3. Klikkaa lomakkeen lopussa Minulla on kampanjakoodi -painiketta ja syötä kampanjakoodi: SUOMENLUONTO

  4. Kampanjakoodilla tilattu Museokortti on voimassa 12 + 1 kuukautta ensimmäisestä museokäynnistä alkaen.

Osta Museokortti

Kampanja ei koske Museokortin voimassaolon jatkamista, eikä sitä voida yhdistää muihin kampanjoihin. Etu on voimassa Museokortin verkkokaupassa 29.10.2023 asti.
Museokortti on vuoden mittainen pääsylippu satoihin elämyksiin ympäri Suomen. Kuva: Krista Ylinen.

Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp