Näyttely
 Sisäänpääsy Museokortilla
 

Nastja Sde Rnkk: Selviytymisopas maailmanlopun lapselle

HAM Helsingin taidemuseo, Helsinki

  • 17.5.2024–8.9.2024

Nastja Sde Rnkn monimediainstallaatio rohkaisee pohtimaan planeettamme epvarmaa tulevaisuutta. Teoksen ytimen muodostavat 26 videota, jotka ksittelevt suurista knnekohdista, kriiseist tai katastrofeista selviytymist tunnetasolla ja kytnnss.

 

Suureen kaarihalliin sijoittuvan vaikuttavan installaation videot ovat kertomuksia nykyisen ihmiskunnan viimeisist hetkist, luonnosta, kaipuusta ja menetyksest. Samalla ne ovat katsauksia rakkauteen, inhimillisyyteen, tulevaisuuteen ja vlittmiseen.

Kokonaisuuden teemoihin voi elyty heijastaen niit omiin tunnetiloihin tai laajemmin ksill oleviin globaaleihin kriiseihin. Miten voimme valmistautua tuntemattomaan, ja mik olisi tllaisen tilanteen edell pelastamisen arvoista? Millaista tietoa ja mit muistoja haluaisimme vlitt tuleville sukupolville, jos edess olisi peruuttamaton muutos? Millaisessa yhteiskunnassa elisimme knnekohdan jlkeen?

Nyttelyn yhteydess julkaistaan opaskirja Selviytymisopas maailmanlopun lapselle yhteistyss taiteilijan ja Lnnstrmin taidemuseon kanssa. HAMiin toteutetaan lisksi uusi temaattinen veistossarja ja teoksen yhtenistv nimaisema. Teoksen on alun perin tuottanut Lnnstrmin taidemuseo osana Lnnstrm-projekti -sarjaa syksyll 2022.

Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp

Museon yhteystiedot

HAM Helsingin taidemuseo
Etelinen Rautatiekatu 8, Tennispalatsi 2.krs

(09) 310 87 001

Museon kotisivut

Yhteydet julkisilla

Näytä reitti museolle Matkahuollon reittioppaassa

×

Katso reitti Matkahuollon reittioppaassa

Päämäärä:

HAM Helsingin taidemuseo, Etelinen Rautatiekatu 8, Tennispalatsi 2.krs


Lähtöpiste:


Tai lataa Reitit ja Liput -sovellus

Pääsymaksut

Sisäänpääsy Museokortilla
Sisäänpääsy Museokortilla

18/12/0

Maksutavat

Kteinen, yleisimmt pankki- ja luottokortit, Smartum, Edenred, ePassi, Tyky-setelit, Virike-setelit, Eazybreak ja Mobile Pay.

Aukioloajat

Ma Suljettu
Ti 10:00-17:30
Ke 11:30-19:00
To 11:30-19:00
Pe 11:30-19:00
La 11:30-19:00
Su 11:30-19:00

Näyttelyn tekstit kielillä