JOULUTARJOUS! Museokortteihin kuukausi kaupan plle: 12 + 1 kk. Osta
 
Näyttely
 Sisäänpääsy Museokortilla
 

Min ja elinkunta

Parppeinvaaran runokyl, Ilomantsi

  • 1.9.2022–31.8.2023

Karoliina Ahvenaisen taidetta

 
Karoliina Ahvenainen: Hyvksynt

Karoliina Ahvenainen on kotoisin Kontiolahdelta ja vuonna 2020 valmistunut ammattikuvataiteilijaksi LAB-ammattikorkeakoulusta. Ahvenainen kvi armeijan Kainuun prikaatissa 2021–2022, ja on sotilasarvoltaan sotilaspoliisialiupseeri. Hn erikoistui armeijassa sotakoiraosastoon. Armeijan jlkeen alkoivat avoimen yliopiston opinnot sek suunta kohti taiteen korkeampia koulutuksia ja itsens kehittmist taiteessa.

Ahvenaisen teoksissa esiintyy vahvasti elinkunta, fantasia, kokemukset ja tunteet. Hnt on lapsesta saakka kiinnostanut elimet, luonto ja erityisesti taide, ja nin nm kolme aihetta yhdistyvt toisiinsa. Elinkunnan, luonnon rakkaus sek tapahtumat vlittyvt taiteen riviivoihin.

Min ja elinkunta-taidenyttelyss Ahvenaisella on esill monipuolisesti taidegrafiikan menetelmin tehty taidetta, kuten viivasyvytyst, carborundum-grafiikkaa sek haastavaa taidegrafiikan menetelm; kivilitografiaa. Taidegrafiikan vedokset ovat vuosilta 2016–2020, jotka syntyivt tuotteliaasti opiskeluaikoina. Ensimmiset taidegrafiikan vedokset hn psi vedostamaan Joutsenon opistossa vuonna 2016–2017.

Ahvenainen taitaa monella tyylill kaikki taiteen tekniikat, kuten maalauksen, piirtmisen, digitaalitaiteen sek veistmisen. Vapaa-ajallaan hn valokuvaa, editoi videoita ja luo taidevideoita YouTube-kanavalleen nimeltn Karoliina A. Tilaustit hn tekee aiheesta, tyylist ja materiaalista riippumatta, kuten logokuvituksia, muotokuvia lemmikeist sek tatuointisuunnitelmia tai vaikkapa ksitit.

Ahvenaisen lyt sosiaalisen median kautta:
Facebook: KA ARTS
LinkedIn: Karoliina Ahvenainen
Instagram: ka.arts96.
ArtStation: Karoliina Ahvenainen

Kerro tästä myös ystävillesi!

Museon yhteystiedot

Parppeinvaaran runokyl
Parppeintie 4 C, 82900 Ilomantsi

050 375 8787

Museon kotisivut

Yhteydet julkisilla

Näytä reitti museolle Matkahuollon reittioppaassa

×

Katso reitti Matkahuollon reittioppaassa

Päämäärä:

Parppeinvaaran runokyl, Parppeintie 4 C, 82900 Ilomantsi


Lähtöpiste:


Tai lataa Reitit ja Liput -sovellus

Pääsymaksut

Sisäänpääsy Museokortilla
Sisäänpääsy Museokortilla

8/6/0

Maksutavat

Kteinen, yleisimmt pankki- ja luottokortit.

Aukioloajat

Ma Suljettu
Ti Suljettu
Ke 12:00-16:00
To Suljettu
Pe Suljettu
La Suljettu
Su Suljettu

Keskaudella kes-elokuussa ma-su 11-17, heinkuussa ma-su 10-18, muina aikoina tilauksesta ryhmille. Talvikaudella 1.9.-31.5. avoinna keskiviikkoisin klo 12-16.

Näyttelyn tekstit kielillä