Utställning
 Inträde med Museikortet
 

Min ja elinkunta

Parppeinvaara runaby, Ilomantsi

  • 1.9.2022–31.8.2023

Karoliina Ahvenaisen taidetta

 
Karoliina Ahvenainen: Hyvksynt

Karoliina Ahvenainen on kotoisin Kontiolahdelta ja vuonna 2020 valmistunut ammattikuvataiteilijaksi LAB-ammattikorkeakoulusta. Ahvenainen kvi armeijan Kainuun prikaatissa 2021–2022, ja on sotilasarvoltaan sotilaspoliisialiupseeri. Hn erikoistui armeijassa sotakoiraosastoon. Armeijan jlkeen alkoivat avoimen yliopiston opinnot sek suunta kohti taiteen korkeampia koulutuksia ja itsens kehittmist taiteessa.

Ahvenaisen teoksissa esiintyy vahvasti elinkunta, fantasia, kokemukset ja tunteet. Hnt on lapsesta saakka kiinnostanut elimet, luonto ja erityisesti taide, ja nin nm kolme aihetta yhdistyvt toisiinsa. Elinkunnan, luonnon rakkaus sek tapahtumat vlittyvt taiteen riviivoihin.

Min ja elinkunta-taidenyttelyss Ahvenaisella on esill monipuolisesti taidegrafiikan menetelmin tehty taidetta, kuten viivasyvytyst, carborundum-grafiikkaa sek haastavaa taidegrafiikan menetelm; kivilitografiaa. Taidegrafiikan vedokset ovat vuosilta 2016–2020, jotka syntyivt tuotteliaasti opiskeluaikoina. Ensimmiset taidegrafiikan vedokset hn psi vedostamaan Joutsenon opistossa vuonna 2016–2017.

Ahvenainen taitaa monella tyylill kaikki taiteen tekniikat, kuten maalauksen, piirtmisen, digitaalitaiteen sek veistmisen. Vapaa-ajallaan hn valokuvaa, editoi videoita ja luo taidevideoita YouTube-kanavalleen nimeltn Karoliina A. Tilaustit hn tekee aiheesta, tyylist ja materiaalista riippumatta, kuten logokuvituksia, muotokuvia lemmikeist sek tatuointisuunnitelmia tai vaikkapa ksitit.

Ahvenaisen lyt sosiaalisen median kautta:
Facebook: KA ARTS
LinkedIn: Karoliina Ahvenainen
Instagram: ka.arts96.
ArtStation: Karoliina Ahvenainen

Berätta för dina vänner!

Museets kontaktuppgifter

Parppeinvaara runaby
Parppeintie 4 C, 82900 Ilomantsi

050 375 8787

Museets hemsida

Yhteydet julkisilla

Näytä reitti museolle Matkahuollon reittioppaassa

×

Katso reitti Matkahuollon reittioppaassa

Päämäärä:

Parppeinvaara runaby, Parppeintie 4 C, 82900 Ilomantsi


Lähtöpiste:


Tai lataa Reitit ja Liput -sovellus

Inträdesavgifter

Inträde med Museikortet
Inträde med Museikortet

8/6/0

Betalningssätt

Kteinen, yleisimmt pankki- ja luottokortit.

öppet

Må  Stängd
Ti Stängd
On 12:00-16:00
Tu Stängd
Fr Stängd
Lö Stängd
Sö Stängd

P sommaren 1.6.-31.8. i juni och augusti dagligen kl. 11-17, juli dagligen kl. 10-18. P vintern 1.9.-31.5. museet r ppet p onsdagar kl. 12-16.

Näyttelyn tekstit kielillä