Näin vierailet museossa turvallisesti: Turvallisesti museossa
 
Tapahtuma
 

Sävelkarttoja, ”Naisia, naamioita ja villiä luontoa”: Leena Niemiaho

Taide- ja museokeskus SINKKA, Kerava

  • 27.12.2020 (14:00)
  • 3.1.2021 (14:00)

Leena Niemiaho esittää näyttelyn inspiroimana sävellettyjä kappaleita kahtena peräkkäisen sunnuntaina vuodenvaihteen molemmin puolin.

 

Leena Niemiaho esittää näyttelyn inspiroimana sävellettyjä kappaleita kahtena peräkkäisen sunnuntaina vuodenvaihteen molemmin puolin.
Leena Niemiaho on Rovaniemeltä syntyisin oleva, nykyään Keravalla asuva muusikko. Hän on säveltänyt musiikkia Sinkkaan jo neljän taidenäyttelyn inspiroimana. Säveltämisen lisäksi Niemiahon sydäntä lähellä on kuvataiteen tekeminen ja kirjoittaminen.
Musiikkia museossa -konserttisarja on rakentunut taidemuseon kokoelmiin kuuluvan ”pullaflyygelin” ympärille. Keravan taidemuseon historia on talkoiden historiaa ja talkoilemalla museoon hankittiin aikanaan myös flyygeli, joka muutti vuonna 2020 Aune Laaksosen Taidesäätiön kokoelman mukana takaisin Keravalle. Vuonna 1995 talkoolaiset tehtailivat museokahvilaan myyntiin yli 5000 leivonnaista, joiden myyntituotoilla valkoinen flyygeli ostettiin.

HUOM. Konsertissa on istumapaikkoja rajallinen määrä turvavälien säilyttämiseksi, mutta musiikista voi nauttia myös näyttelysaleissa kierrellen.

Tilaisuuteen voi osallistua museon pääsymaksulla. Seuraathan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ja Keravan kaupungin ajankohtaisia korona-ajan ohjeita ja tulethan museoon vain terveenä. Keravan kaupunki suosittelee THL:n antaman suosituksen mukaisesti kasvomaskin käyttöä kaupungin palveluissa aina, kun lähikontakteja ei voida välttää.

Kerro tästä myös ystävillesi!

Tulostusversio sivusta

Museon yhteystiedot

Taide- ja museokeskus SINKKA
Kultasepänkatu 2, 04250 Kerava (sisäänkäynti Sampolankadun puolella)

040 318 4300

Museon kotisivut

Pääsymaksut

Sisäänpääsy museokortilla
Sisäänpääsy museokortilla

6/4/0€

Maksutavat

Käteinen, pankki- ja luottokortit, Museokortti, Smartum-kulttuurisetelit.