This website is being updated. This is a beta version.
 
Event
 

Sävelkarttoja, ”Naisia, naamioita ja villiä luontoa”: Leena Niemiaho

Art and Museum Centre Sinkka, Kerava

  • 27.12.2020 (14:00)
  • 3.1.2021 (14:00)

Leena Niemiaho esittää näyttelyn inspiroimana sävellettyjä kappaleita kahtena peräkkäisen sunnuntaina vuodenvaihteen molemmin puolin.

 

Leena Niemiaho esittää näyttelyn inspiroimana sävellettyjä kappaleita kahtena peräkkäisen sunnuntaina vuodenvaihteen molemmin puolin.
Leena Niemiaho on Rovaniemeltä syntyisin oleva, nykyään Keravalla asuva muusikko. Hän on säveltänyt musiikkia Sinkkaan jo neljän taidenäyttelyn inspiroimana. Säveltämisen lisäksi Niemiahon sydäntä lähellä on kuvataiteen tekeminen ja kirjoittaminen.
Musiikkia museossa -konserttisarja on rakentunut taidemuseon kokoelmiin kuuluvan ”pullaflyygelin” ympärille. Keravan taidemuseon historia on talkoiden historiaa ja talkoilemalla museoon hankittiin aikanaan myös flyygeli, joka muutti vuonna 2020 Aune Laaksosen Taidesäätiön kokoelman mukana takaisin Keravalle. Vuonna 1995 talkoolaiset tehtailivat museokahvilaan myyntiin yli 5000 leivonnaista, joiden myyntituotoilla valkoinen flyygeli ostettiin.

HUOM. Konsertissa on istumapaikkoja rajallinen määrä turvavälien säilyttämiseksi, mutta musiikista voi nauttia myös näyttelysaleissa kierrellen.

Tilaisuuteen voi osallistua museon pääsymaksulla. Seuraathan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ja Keravan kaupungin ajankohtaisia korona-ajan ohjeita ja tulethan museoon vain terveenä. Keravan kaupunki suosittelee THL:n antaman suosituksen mukaisesti kasvomaskin käyttöä kaupungin palveluissa aina, kun lähikontakteja ei voida välttää.

Share this with your friends!

Print version

Museum contact details

Art and Museum Centre Sinkka
Kultasepänkatu 2, 04250 Kerava (sisäänkäynti Sampolankadun puolella)

040 318 4300

Museum website

Admission fees

Admission with Museum Card
Admission with Museum Card

6/4/0€

Payment methods

Käteinen, pankki- ja luottokortit, Museokortti, Smartum-kulttuurisetelit.