Tapahtuma
 

Satakunta sodan keskell: Tutkimustuloksia arkistosta ja maan alta

Satakunnan Museo, Pori

  • 2.9.2020–2.9.2024 (17.30)

Satakunnan Museon projektitutkija Teemu Visnen esittelee Satakunnan sota-aikaa ja aihetta ksittelevn tutkimushankkeen tuloksia. Luento on osa Satakunnan Museossa alkanutta hanketta, joka huipentuu kotirinamaa esittelevn nyttelyyn maaliskuussa 2022. Luennolle on varattu 55 istumapaikkaa turvavlit huomioiden. Mukaan psee saapumisjrjestyksess.

 
Porin pamaus, kuvaaja Kurt K. Karlsson, Satakunnan Museon kokoelmat.

Satakunnan Museossa on alkanut Porin seudun sotahistoriaa ksittelev tutkimushanke, joka huipentuu kotirintamaa esittelevn nyttelyyn maaliskuussa 2022. Hankkeessa yhdistyvt niin arkistotutkimus, haastattelut kuin arkeologiset kaivauksetkin ja sen myt museolla jrjestetn paljon mielenkiintoisia tapahtumia kaikille aiheesta kiinnostuneelle.

Luennolla Satakunnan Museon projektitutkija Teemu Visnen esittelee Satakunnan sota-aikaa ja aihetta ksittelevn tutkimushankkeen alustavia tuloksia. Tilaisuudessa otetaan mys mieluusti vastaan sota-ajan valokuvia ja muistitietoa.


Tilaisuus jrjestetn Satakunnan Museon Taavi-lavalla ja se on kaikille avoin ja maksuton. Luentoa voi seurata mys Satakunnan Museon YouTube-kanavalla suorana ja myhemmin tallenteena.

HUOM! Koronaviruksesta johtuen olemme rajoittaneet osallistujamr. Luennolle on varattu 55 istumapaikkaa turvavlit huomioiden. Mukaan psee saapumisjrjestyksess.

Kerro tästä myös ystävillesi!

Museon yhteystiedot

Satakunnan Museo
Hallituskatu 11, 28100 Pori

(02) 621 1063

Museon kotisivut

Yhteydet julkisilla

Näytä reitti museolle Matkahuollon reittioppaassa

×

Katso reitti Matkahuollon reittioppaassa

Päämäärä:

Satakunnan Museo, Hallituskatu 11, 28100 Pori


Lähtöpiste:


Tai lataa Reitit ja Liput -sovellus

Pääsymaksut

Sisäänpääsy Museokortilla
Sisäänpääsy Museokortilla

8/4/3/

Maksutavat

kteinen, yleisimmt pankki- ja luottokortit

 

Kohdetta lähellä olevat museot