Webbplatsen uppdateras. Det här är en betaversion.
 
Evenemang
 

Satakunta sodan keskellä: Tutkimustuloksia arkistosta ja maan alta

Satakunda Museum, Pori

  • 2.9.2020–2.9.2024 (17.30)

Satakunnan Museon projektitutkija Teemu Väisänen esittelee Satakunnan sota-aikaa ja aihetta käsittelevän tutkimushankkeen tuloksia. Luento on osa Satakunnan Museossa alkanutta hanketta, joka huipentuu kotirinamaa esittelevään näyttelyyn maaliskuussa 2022. Luennolle on varattu 55 istumapaikkaa turvavälit huomioiden. Mukaan pääsee saapumisjärjestyksessä.

 

Satakunnan Museossa on alkanut Porin seudun sotahistoriaa käsittelevä tutkimushanke, joka huipentuu kotirintamaa esittelevään näyttelyyn maaliskuussa 2022. Hankkeessa yhdistyvät niin arkistotutkimus, haastattelut kuin arkeologiset kaivauksetkin ja sen myötä museolla järjestetään paljon mielenkiintoisia tapahtumia kaikille aiheesta kiinnostuneelle.

Luennolla Satakunnan Museon projektitutkija Teemu Väisänen esittelee Satakunnan sota-aikaa ja aihetta käsittelevän tutkimushankkeen alustavia tuloksia. Tilaisuudessa otetaan myös mieluusti vastaan sota-ajan valokuvia ja muistitietoa.


Tilaisuus järjestetään Satakunnan Museon Taavi-lavalla ja se on kaikille avoin ja maksuton. Luentoa voi seurata myös Satakunnan Museon YouTube-kanavalla suorana ja myöhemmin tallenteena.

HUOM! Koronaviruksesta johtuen olemme rajoittaneet osallistujamäärää. Luennolle on varattu 55 istumapaikkaa turvavälit huomioiden. Mukaan pääsee saapumisjärjestyksessä.

Berätta för dina vänner!

Print version

Museets kontaktuppgifter

Satakunda Museum
Hallituskatu 11, 28100 Pori

(02) 621 1063

Museets hemsida

Inträdesavgifter

Inträde med Museikortet
Inträde med Museikortet

8/4/3/€

Betalningssätt

käteinen, yleisimmät pankki- ja luottokortit