BLACK FRIDAY: Museokortti vain 62 (norm. 74 ) Osta
 
Museo
Sisäänpääsy Museokortilla
 

Rauman merimuseo

Kalliokatu 34,
26100 Rauma

Museo Rauman merikoulun vanhassa komeassa rakennuksessa luotaa keskiaikaisen kaupungin merenkulun historiaa pohjia myten.

 

Rauman merimuseo on erikoismuseo, joka kertoo keskiaikaisen kaupungin olemassaolon elinehdoista: merest ja merenkulusta. Merimuseo toimii miss muuallakaan kuin alun perin Rauman merikouluksi 1900 valmistuneessa komeassa rakennuksessa, joka on jo itsessn nkemisen arvoinen.

Ilman merta ja satamaa Rauman kaupunkia ei luultavasti olisi olemassa. Alueen merellinen kulttuuriperint esittytyy merimuseossa. Paitsi purjelaiva-aikakauden laivoja, tarinoita ja tunnelmaa, perusnyttelyss nkee mys merimiehen elm sek merill ett maissa. Entinen merikoulurakennus on sopiva paikka kertomaan mys merenkulun koulutuksen historiasta kaupungissa. Yksi trkeist teemoista on mys raumalainen laivanrakennus - onhan kaupungissa rakennettu laivoja jo ainakin viidell vuosisadalla.

Suositun navigointisimulaattori JENNY II:n avulla vierailija psee kokeilemaan 1930-luvun rahtilaiva JENNYn ohjaamista. JENNY II edustaa nykyaikaisen simulaatiokoulutuksen krke ja on teknisilt ominaisuuksiltaan tysin kyttkelpoinen merenkulun koulutuksessa. Merkittv osa laivapllystn koulutuksesta tapahtuu tn pivn maailmanlaajuisestikin komentosiltasimulaattoreilla. Vilkkaimpina kespivin simulaattorin kyttvuoroa saattaa joutua jonottamaan. Simulaattorin kytt kuuluu psymaksun hintaan.

Museon Majakka on mobiiliopaste, jota voit kytt omalla lypuhelimella tai tabletilla museossa vieraillessasi tai vaikkapa kotisohvaltasi. Mys nyttelytilojen yleisptteet, Valokuva- ja Tutkimusmajakat, tarjoavat museovierailijoille tutkittavaa.

Museo sijaitsee lyhyen kvelymatkan pss Vanhan rauman kortteleista. Museokaupasta voi tehd monenlaisia meriaiheisia ostoksia.

Kerro tästä myös ystävillesi!

Museon yhteystiedot

Rauman merimuseo
Kalliokatu 34, 26100 Rauma

(02) 822 4911

Museon kotisivut

Yhteydet julkisilla

Näytä reitti museolle Matkahuollon reittioppaassa

×

Katso reitti Matkahuollon reittioppaassa

Päämäärä:

Rauman merimuseo, Kalliokatu 34, 26100 Rauma


Lähtöpiste:


Tai lataa Reitit ja Liput -sovellus

Pääsymaksut

Sisäänpääsy Museokortilla
Sisäänpääsy Museokortilla

9/7/6/3/0

Maksutavat

Kteinen, pankkikortti, luottokortit (ei AmEx)
Smartum, Tyky-Kuntosetelit, ePassi Kulttuuri
Museokortti

Aukioloajat

Ma Suljettu
Ti Suljettu
Ke Suljettu
To Suljettu
Pe Suljettu
La 11:00-17:00
Su Suljettu

Muina aikoina olemme avoinna tilauksesta. Ota yhteytt tai osta liput ennakkoon: rmm.fi/kauppa

Opastus

Merimuseo tarjoaa erilaisia opastuksia aikuisille ja lapsille. Katso tarkemmat tiedot: rmm.fi/info/opastuspalvelut/

 

Kohdetta lähellä olevat museot