Museo
Sisäänpääsy Museokortilla
 

Postimuseo

Alaverstaanraitti 5,
Tampere

Museokeskus Vapriikissa koko perheen Postimuseossa teet elmyksellisen matkan postin kanssa 1600-luvulta nykypivn.

 

Tunnelmallisessa Postimuseossa on paljon elmyksellist nhtv ja koettavaa kaikenikisille kvijille. Viestinviejt-nyttely kuljettaa kvijn tarinoiden avulla viestinvlitykseen historiaan 1600-luvulta lhimenneisyyteen. Postitalonpojan 1600-luvun hirsiasumukset kuun valossa ovat ensimminen asia, jonka huomaat astuessasi nyttelyyn.

Posti perustettiin Suomeen vuonna 1638 ja kulki ketjuna talosta taloon postitalonpojille, mys hengenvaarallisina merenylityksin. Voi kuunnella koskettavia kirjeit sodan ajalta tai palata muistoissa 1980-luvulle, jolloin innostuttiin c-kasetteina kulkevista nikirjeist.

Kohtaamispaikka Kupla on uudenlainen museotila, joka yhdist kvijiden kohtaamisen ja nyttelyt. Kuplassa voit levht ja pyshty pohtimaan kokemaasi museovierailullasi. Voit ladata itsesi ja puhelintasi. Kuplasta lytyy tekemist yksin ja yhdess. Tarjolla on esimerkiksi erilaisia pelej, keskustelukortteja ja lukemista.

Postimuseo sijaitsee Tampereen keskustassa museokeskus Vapriikissa, jossa voit tutustua yli kymmeneen nyttelyyn yhdell lipulla. Vapriikista lytyvt Tampereen luonnontieteellinen museo, Tampereen kivimuseo, Suomen Jkiekkomuseo, mediamuseo Rupriikki ja Suomen Pelimuseo.

Museokvijit palvelevat museoravintola Valssi ja Vapriikin museokauppa, josta lydt hyvn kirjallisuusvalikoiman, lahjat ja uniikit tuliaiset.

Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp

Museon yhteystiedot

Postimuseo
Alaverstaanraitti 5, Tampere

(03) 5656 6966

Museon kotisivut

Yhteydet julkisilla

Näytä reitti museolle Matkahuollon reittioppaassa

×

Katso reitti Matkahuollon reittioppaassa

Päämäärä:

Postimuseo, Alaverstaanraitti 5, Tampere


Lähtöpiste:


Tai lataa Reitit ja Liput -sovellus

Pääsymaksut

Sisäänpääsy Museokortilla
Sisäänpääsy Museokortilla

15/10/7/0, perhelippu 34

Maksutavat

Kteinen, Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, Diners Club international, Ticket Mind & Body, Ticket Duo, Smartum Visa, Smartum liikunta- ja kuttuuriseteli, Virike ja Tyky (kulttuuriin) -setelit, Tyky Online

Aukioloajat

Ma Suljettu
Ti 10:00-18:00
Ke 10:00-18:00
To 10:00-18:00
Pe 10:00-18:00
La 10:00-18:00
Su 10:00-18:00

Museokeskus Vapriikki on auki keskiviikkoisin kello 20 saakka maalis-ja huhtikuussa. https:/­/­www.postimuseo.fi/­tule-meille/­

 

Kohdetta lähellä olevat museot