Museokortilla ilmaiseksi Visit Lake Tuusula -bussiin 15.5.-31.8.

Keltainen kortti kuljettaa! Visit Lake Tuusula -bussi vie kätevästi Tuusulanjärven nähtävyyksiin. Tarkoin valittu reitti kulkee alueen kaikkien museoiden ja majoituskohteiden ohi kauniissa järvimaisemissa.

Koko kesän aina tiistaista sunnuntaihin kiertävän bussin reitin varrella on 21 pysäkkiä, jotka on merkitty bussin nimellä. Lippu on voimassa koko päivän ja bussiin voi hop on hop off -tyylisesti nousta tai jäädä pois niin monesti kuin haluaa.

Reitin varrella voi vierailla Museokortilla Juhani Ahon kotona Aholassa, Sibeliusten kodissa Ainolassa, Pekka Halosen erämaa-ateljeessa HalosenniemessäLottamuseolla, runoilija Erkon Taiteilijakoti Erkkolassa sekä Ilmatorjuntamuseolla. Visit Tuusulanjärven sivuilta löydät erilaisia teemareittejä päivän suunnittelun avuksi!

Bussikierroksen voi aloittaa kätevästi Järvenpään rautatieaseman vieressä sijaitsevalta Scandic-hotellin pysäkiltä. Pääkaupunkiseudulta pääsee Järvenpäähän vaikkapa R- ja D-junilla. Aikatauluun on merkitty tiettyjen pysäkkien kiinteät pysähtymisajat. Muilla pysäkeillä bussi pysähtyy aina tarvittaessa kättä heilauttamalla!

HUOM! Näytä keltaista korttia! Bussin kyytiin pääsee ilmaiseksi vain näyttämällä omaa pysyvää muovista tai pahvista väliaikaista Museokorttia. Pelkkä kortin numero ja henkilöllisyystodistus eivät riitä bussissa maksuvälineeksi.


Myös ravintolaetuja bussimatkan varrella!

Bussireitin ravintolat Krapihovi ja Mankeli tarjoavat Museokorttia näyttäville -10% edun lounas- ja pitopöydistä. Kesäravintola Mankelin etu on voimassa heinäkuun ajan ravintolan lounasaikaan. Ravintola Krapihovissa edun saa pitopöydästä lounaalla ja illallisaikaan koko kesän.


Lisätietoja

Bussilipun normaalihinta 5 € / päivä. Alle 16-vuotiaat lapset ilmaiseksi aikuisen seurassa. Liput myynnissä kuljettajalta. Maksutavat: käteinen, pankkikortti, luottokortti, Museokortti

Koko kierros kestää n. 1,5 h. 

TallennaTallenna
 

Kerro tästä myös ystävillesi!

Tulostusversio sivusta