Museokortilla -20% etu Caravaggio-taidedokumentin lipuista

Lähde taidematkalle Italiaan mukavasti elokuvateatterin penkillä! Museokorttia näyttämällä saat Finnkinossa Caravaggio – sielu ja veri elokuvalipusta -20% edun. Elokuva on upea matka halki yhden maailman ihailluimman taiteilijan elämän, maalausten ja kamppailujen.

Michelangelo Merisi da Caravaggion on yksi taidehistorian salaperäisimmistä hahmoista. Caravaggio matkusteli ympäri Italiaa etsimässä onneaan tai mahdollisesti itseään ja myös paeten matkalla kohtaamia vihollisiaan. Aikalaiset eivät aina rakastaneet vallankumouksellista taiteilijaa.

Elokuvan tarina liikkuu kahdella tasolla: upeissa teoksissa ja johtavan Caravaggio-asiantuntijan taidehistorian professori Claudio Strinatin kommenteissa. Taideaarteita maailmalta -sarjan huippusuosituissa kuvataide-elokuvissa lähikuvat, kulmat ja kamera-ajot on suunniteltu varta vasten elokuvateatteriin. Mukana dokumentissa on 40 Caravaggion kuuluisinta maalausta. Teoksia on kuvattu pääosin museoissa Milanossa, Firenzessä, Roomassa, Napolissa ja Maltalla. 

Museokortin asiakkaille -20 % etu kaikkiin Caravaggio -taidedokumenttin näytöksiin:

ma 23.4. Finnkino: Helsinki, Tampere, Turku, Jyväskylä, Kuopio ja Oulu 
ke 25.4. Finnkino: Helsinki, Espoo, Tampere, Turku

Edun voi lunastaa Finnkinon verkkokaupasta koodilla museokortti2018 tai Finnkinon lipunmyynnistä Museokorttia näyttämällä. Etu on voimassa niin kauan kuin paikkoja riittää.

HUOM. esitys on englannin kielinen, ei suomenkielistä tekstitystä.

Yhteistyössä Museokortin kanssa Story Hill.Kerro tästä myös ystävillesi!

Tulostusversio sivusta