Luentosarja: NAM YÖK HÄH - Mistä on ruokaperinteet tehty?
Hotelli- ja ravintolamuseo, Helsinki
- 23.1.2025 (klo 17-18.30)
- 27.2.2025 (klo 17-18.30)
- 27.3.2025 (klo 17-18.30)
Hotelli- ja ravintolamuseo ja Helsingin työväenopisto järjestävät alkuvuonna 2025 yhteisen ruokaperinteitä käsittelevän luentojen sarjan Hotelli- ja ravintolamuseossa.
Luentosarja NAM YÖK HÄH – Mistä on ruokaperinteet tehty? tarjoaa erilaisia näkökulmia ruokaperinteisiin.
Tule kuuntelemaan innostava luento ja tutustumaan museon samannimiseen näyttelyyn!
to 23.1.2025 klo 17.00
Ruokakulttuuri ja -perinteet voimavarana siirryttäessä kestävään ruokavalioon
Tutkimusprofessori Minna Kaljonen, Suomen ympäristökeskus
to 27.2.2025 klo 17.00
Suomalainen kasvisruokaperinne: löytöretki juurille
Kulttuurintutkija, tietokirjailija Liisa Kaski
to 27.3.2025 klo 17.00
Food Traditions and Identity
Taiteilija AK
Ei ennakkoilmoittautumista. Mukaan mahtuu 3o ensimmäistä. Vapaa pääsy.
Museon näyttelyt
Museon tapahtumat
Museon edut
Museon yhteystiedot
Hotelli- ja ravintolamuseo
Kaapelitehdas, Kaapeliaukio 3, 00180 Helsinki
044 747 4110
Yhteydet julkisilla
Näytä reitti museolle Matkahuollon reittioppaassa
Katso reitti Matkahuollon reittioppaassa
Päämäärä:
Hotelli- ja ravintolamuseo, Kaapelitehdas, Kaapeliaukio 3, 00180 Helsinki
Lähtöpiste:
Pääsymaksut
16/6/0 €
Maksutavat
käteinen, yleisimmät pankki- ja luottokortit, Smartum ja Edenred (setelit, kortti, mobiilimaksu).