Tapahtuma
 

Taiteilijan kierros: kuvanveistj Jenni Tieaho kertoo teoksistaan

Heikkiln kotiseutumuseo, Kerava

  • 18.8.2024 (13:00)

Tervetuloa Taiteilijan kierrokselle su 18.8. klo 13 kuulemaan lis Heikkiln kotiseutumuseon pihapiiriss ihastuttavista kuvanveistj Jenni Tieahon teoksista.

 
Kuvassa Jenni Tieahon teos Matkalla (2013).

Kuvanveistj Jenni Tieahon luotoveistokset ihastuttavat Heikkiln kotiseutumuseon pihapiiriss osana Vispilnkauppaa ja yvieraita -nyttely. Museon keskauden viimeisen aukiolopivn su 18.8. Tieaho kertoo teoksistaan ja tyskentelystn klo 13 alkavalla Taiteilijan kierroksella.

Jenni Tieahon taide on saanut innoituksensa suomalaisesta metstarustosta, jonka tarinoista vlittyy kunnioitus ja arvostus luontoa kohtaan. Teokset yhdistyvt luontoon paitsi elimellisten hahmojensa mys materiaaliensa kautta. Kyttmns villipajun vitsat, maitohorsman hahtuvat sek muut kasvien osat taiteilija on kernnyt luonnosta itse ja tystnyt kookkaat veistokset hitaana ksityn.

Nykytaiteen kontekstissa Tieahon teokset liittyvt ymprist- ja ekotaiteen perinteeseen, hertellen pohtimaan niin menneisyyden myyttien merkityksi tss hetkess kuin luontoympristjen merkityst tulevaisuudessa.

Kierroksella kuullaan lis Tieahon Heikkiln pihapiiriin sijoitetuista Yvieras, Matkalla ja Tuuliajolla teoksista, joissa kaikissa yhdistyvt kansanperinteest ammentava mystiikka, erilaiset elinhahmot sek ympristtaiteille ominaiset materiaalit. Taiteilijan kierros on maksuton.

Jenni Tieahon veistokset ovat nhtviss museon pihapiiriss 16.6.–18.8.2024. Heikkiln kotiseutumuseon prakennukseen ja entisajan maalaiselmn psee tutustumaan museon aukioloaikoina ke–su 11–16 18.8. asti. Heikkil on maksuton vierailukohde.

Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp

Museon yhteystiedot

Heikkiln kotiseutumuseo
Museopolku 1, 04200 Kerava

Museon kotisivut

Yhteydet julkisilla

Näytä reitti museolle Matkahuollon reittioppaassa

×

Katso reitti Matkahuollon reittioppaassa

Päämäärä:

Heikkiln kotiseutumuseo, Museopolku 1, 04200 Kerava


Lähtöpiste:


Tai lataa Reitit ja Liput -sovellus

Pääsymaksut

Sisäänpääsy Museokortilla
Sisäänpääsy Museokortilla

Sisnpsy maksuton / Free entrance