Tapahtuma
 

Museokortti-klubi Suomen ksityn museossa: Helena Vaari ja kirkkotekstiilien vriks maailma la 14.9

Suomen ksityn museo, Jyvskyl

  • 14.9.2024 (14-16)

La 14.9. klo 14–16
Tervetuloa Suomen ksityn museon Museokortti-klubille! Museokortti-klubeilla tapaat muita museofaneja ja koet jotain ainutlaatuista.

 
Piispa Matti Revon liturginen asu ja Helena Vaari, 2019. Kuva: Jussi Valkeajoki.

Tll kertaa matkataan kirkkotekstiilien maailmaan tekstiilitaiteilija Helena Vaarin johdattamana. Lauantaina 14.9. klo 14–16 sukelletaan Helena Vaarin 35 vuotta kestneen uran kautta kirkkotekstiilien materiaaleihin, tekniikoihin ja pohditaan niiss nkyvien symbolien ja vrien merkityst. Esityksen aikana Helena Vaari avaa mys omaa uraansa, jonka aikana hn on valmistanut lhes 400 sakraaliteosta viiteentoista suomalaiseen kirkkoon sek kuusi piispankaapua. Museossa esill olevassa Kuin rukous -nyttelyss nhtvien tekstiilien lisksi Vaari esittelee mys teoksia, jotka eivt nyttelyyn mahtuneet mukaan.

Museokortti-klubi on tarkoitettu vain Museokortin omistaville ja tapahtumaan ilmoittaudutaan ennakkoon. Ennakkoilmoittautuminen on avoinna 1.8.–12.9. ja mukaan mahtuu 30 ensimmist museokorttilaista. Huomaathan, ett jo ilmoittautumisvaiheessa tulee tytt mys Museokortin numero. https:/­/­www.lyyti.in/­museokorttiklubi_HelenaVaari
Tapahtumaan osallistuminen kuitataan Museokorttia vilauttamalla museon infossa. Tapahtuma jrjestetn Suomen ksityn museon luentosalissa (Kauppakatu 25, Jyvskyl).

Museokortti on vuosilippusi yli 350 museoon Ahvenanmaalta Inariin. Voit poiketa museossa milloin vain. Nhtv riitt niin historian, taiteen, designin, luonnon, tekniikan kuin vaikkapa jkiekon ystville. Museokortilla saat mys etuja ja alennuksia museoiden palveluista. Voit ostaa Museokortin museosta tai osoitteesta Museot.fi.

Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp

Museon yhteystiedot

Suomen ksityn museo
Kauppakatu 25, 40100 Jyvskyl

050 311 8884

Museon kotisivut

Yhteydet julkisilla

Näytä reitti museolle Matkahuollon reittioppaassa

×

Katso reitti Matkahuollon reittioppaassa

Päämäärä:

Suomen ksityn museo, Kauppakatu 25, 40100 Jyvskyl


Lähtöpiste:


Tai lataa Reitit ja Liput -sovellus

Pääsymaksut

Sisäänpääsy Museokortilla
Sisäänpääsy Museokortilla

8/6/4/0

Maksutavat

Visa, Mastercard, Museokortti, Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli ja Smartum Pay, Epassi, Tyky+ -kulttuuri- ja liikuntaseteli sek Edenred-kortti.

 

Kohdetta lähellä olevat museot