Tapahtuma
 

Korukurssi. Inspiroidu merimuodista!

Merikeskus Vellamo, Kotka

  • 28.4.2024 (11.00-13.00 tai 14.00-16.00)

Suomen merimuseon korukurssilla inspiroidutaan merimuodista.

 

Korukurssin aluksi vieraillaan Suomen merimuseon nyttelyss "Oceanista – muoti ja meri", joka nytt, kuinka huippumuoti on lainannut merenkulkijoiden tyyli ja kulttuuria vuosikymmenten ajan. Sen jlkeen siirrytn typajaan, jossa suunnitellaan ja tehdn itse korva- tai kaulakoruja. Heittydy luovaksi ja suunnittele omanlaisesi korut!

Kurssin ohjaajana toimii Littlebit Design -koruyrittj Anniki Jensen-Munk avustajansa kanssa. Pajassa hydynnetn materiaaleja, joita Kuusankosken Taideruukilla toimiva Littlebit Design kytt omassa tuotannossaan. Typajassa on mys Littlebit Designin korujen myyntipiste.

Osallistuminen ei vaadi aikaisempaa koruntekotaitoa, sill ohjaajat neuvovat ja auttavat sinua. Huomioithan, ett kurssi on suunnattu aikuisille ja alle ylkouluikisten osallistumisesta pajaan on sovittava etukteen.

Kurssin osallistumismaksu on 20 euroa/henkil, ja se sislt puolen tunnin opastuksen Oceanista – muoti ja meri -nyttelyss sek ohjauksen typajassa. Korunosat veloitetaan paikan pll menekin mukaan. Jos kokoat useamman kuin yhden mallin, saat alennusta seuraavista koruista (hinnasto on ilmoittautumissivulla). Typajassa ehtii tehd 1–3 korvakoruparia.

Ilmoittautuminen avautuu 3.4.2024 klo 10 Eventilla-jrjestelmss. Ilmoittauduthan 24.4.2024 klo 16 menness. Huom! Kurssiaikoja on kaksi, 28.4.2024 klo 11-13 tai 14-16. Valitse vain toinen kurssiaika. Ilmoittautuminen on sitova, emme palauta kyttmtt jneit osallistumismaksuja kurssin toteutuessa.

Linkki ilmoittautumiseen: https:/­/­ssl.eventilla.com/­event/­bJ4XP

Listiedot: merimuseo@kansallismuseo.fi, 0295 33 6486

Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp

Museon yhteystiedot

Merikeskus Vellamo
Tornatorintie 99, 48100 Kotka

040 350 0497

Museon kotisivut

Yhteydet julkisilla

Näytä reitti museolle Matkahuollon reittioppaassa

×

Katso reitti Matkahuollon reittioppaassa

Päämäärä:

Merikeskus Vellamo, Tornatorintie 99, 48100 Kotka


Lähtöpiste:


Tai lataa Reitit ja Liput -sovellus

Pääsymaksut

Sisäänpääsy Museokortilla
Sisäänpääsy Museokortilla

15/10/0

Maksutavat

Vellamossa kyvt kteinen, yleisimmt pankki- ja luottokortit, Museokortti ja Kaikukortti sek Smartumin, Epassin (mobiilisovellus) ja Edenredin kulttuuriedut.

Tapahtuma-tyypit

Hakusanat

Koru, korukurssi, muoti, merimuoti
 

Kohdetta lähellä olevat museot