Tapahtuma
 

Taiteilijatapaaminen: Simon Fujiwara

Nykytaiteen museo Kiasma, Helsinki

  • 1.3.2024 (18-19)

Taiteilija Simon Fujiwara kertoo taiteestaan ja Kiasmassa esill olevasta Pieni maailma -nyttelystn. Tapahtumaan on vapaa psy ja siihen voi osallistua 20 henke. Tapahtumaan ei ole ennakkoilmoittautumista.

 
Taiteilija Simon Fujiwara. Kuva: Joerg von Bruchhausen

Simon Fujiwara (s. 1982, Iso-Britannia) paneutuu taiteessaan siihen, miten minuutta rakennetaan. Hn ammentaa vaikutteita muun muassa historiasta, taidehistoriasta, mainonnasta ja teemapuistojen visuaalisuudesta. Fujiwaran teosten muoto vaihtelee performansseista videoihin ja maalauksista kokonaisiin teemallisiin maailmoihin. Hnen taiteeseen ovat vaikuttaneet mys arkkitehtuuriopinnot. Usein teokset ovat tilallisia kokemuksia, joissa eettiset ja moraaliset kysymykset kohtaavat mielikuvituksen ja absurdin huumorin. Hn kytt usein omaa henkilhistoriaansa teostensa lhtkohtana.

Fujiwara pyrkii taiteellaan laajentamaan ksityksimme rodusta, sukupuolesta sek kansallisesta ja seksuaalisesta identiteetist maailmassa, joka on yh enemmn kuvien ja teknologian vlittm.

Tapahtuman kieli on englanti. Tapahtumaan on vapaa psy ja siihen voi osallistua 20 henke. Tapahtumaan ei ole ennakkoilmoittautumista. Ilmoittaudu Kiasman lipunmyynniss saapuessasi.

Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp

Museon yhteystiedot

Nykytaiteen museo Kiasma
Mannerheiminaukio 2, 00100 Helsinki

0294 500 501

Museon kotisivut

Yhteydet julkisilla

Näytä reitti museolle Matkahuollon reittioppaassa

×

Katso reitti Matkahuollon reittioppaassa

Päämäärä:

Nykytaiteen museo Kiasma, Mannerheiminaukio 2, 00100 Helsinki


Lähtöpiste:


Tai lataa Reitit ja Liput -sovellus

Pääsymaksut

Sisäänpääsy Museokortilla
Sisäänpääsy Museokortilla

20/12/0

Maksutavat

Psymaksun voi maksaa mys Museokortilla, Smartumin kulttuurisetelill, Luottokunnan Virikesetelill, TyKy-Kuntosetelill tai ePassilla.