Tapahtuma
 

Ateneum Teema: Ajan kysymys -keskustelu

Ateneumin taidemuseo, Helsinki

  • 6.3.2024 (17–18.30)

 

Ajan kysymys on paitsi kokoelmanäyttelymme, myös uuden keskustelusarjamme nimi. Keskustelut käynnistyvät parin Ateneumin kokoelmateoksen kautta ja linkittyvät kutsuttujen keskustelijoidemme välityksellä tämän päivän polttaviin ajankohtaisiin teemoihin.

Ateneum haluaa nostaa Ajan kysymys -kokoelmanäyttelyn teemoista nousevia aiheita yhteiseen keskusteluun. Ajan kysymys –keskustelusarjassa liikutaan taiteen ja muiden ajankohtaisten sekä yhteiskunnallisten aiheiden kentillä. Valitut kokoelmateokset ovat lähtölaukauksena keskusteluille. Mukana keskusteluissa on ajankohtaisia taiteen, tieteen ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen kentän henkilöitä sekä Ajan kysymys -näyttelyn kuraattoreita.

Miten kaupungin kasvu, kehittyminen ja luokkaistuminen näkyvät taiteessa ja vaikuttavat toisaalta juuri nyt ihmisten elämään? Kaupungin kokeminen ja muutokset taiteessa ja nykyhetkessä ovat keskustelun kantavat teemat. Vieraina ovat Helsingin kaupungin designjohtaja Hanna Harris ja toimittaja, Voima-lehden kustantaja ja kaupunginvaltuutettu Tuomas Rantanen sekä Ajan kysymys -näyttelyn Moderni elämä -osuuden kuratoinut Ateneumin erikoistutkija Anu Utriainen. Keskustelua johdattaa toimittaja Riikka Suominen.

Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp

Museon yhteystiedot

Ateneumin taidemuseo
Kaivokatu 2, Helsinki

0294 500 401

Museon kotisivut

Yhteydet julkisilla

Näytä reitti museolle Matkahuollon reittioppaassa

×

Katso reitti Matkahuollon reittioppaassa

Päämäärä:

Ateneumin taidemuseo, Kaivokatu 2, Helsinki


Lähtöpiste:


Tai lataa Reitit ja Liput -sovellus

Pääsymaksut

Sisäänpääsy Museokortilla
Sisäänpääsy Museokortilla

22/20/12/0 €

Maksutavat

Ateneumissa voi maksaa käteisellä ja pankki-/luottokortilla (Visa, Visa Electron, Mastercard, Mastercard Maestro, American Express, Diners Club). Lisäksi sisäänpääsylipun voi maksaa Smartumin, Edenredin, ePassin ja Eazybreakin erilaisilla kulttuurimaksutavoilla.