Tapahtuma
 

Ateneum Teema: Ajan kysymys -keskustelu

Ateneumin taidemuseo, Helsinki

  • 29.2.2024 (17-18.30)

 

Ajan kysymys on paitsi kokoelmanyttelymme, mys uuden keskustelusarjamme nimi. Keskustelut kynnistyvt parin Ateneumin kokoelmateoksen kautta ja linkittyvt kutsuttujen keskustelijoidemme vlityksell tmn pivn polttaviin ajankohtaisiin teemoihin.

Ateneum haluaa nostaa Ajan kysymys -kokoelmanyttelyn teemoista nousevia aiheita yhteiseen keskusteluun. Ajan kysymys –keskustelusarjassa liikutaan taiteen ja muiden ajankohtaisten sek yhteiskunnallisten aiheiden kentill. Valitut kokoelmateokset ovat lhtlaukauksena keskusteluille. Mukana keskusteluissa on ajankohtaisia taiteen, tieteen ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen kentn henkilit sek Ajan kysymys -nyttelyn kuraattoreita.


Lhdemme liikkeelle identiteettiteemoista. Miten museo voi olla relevantti eri taustaisille ihmisille? Kenen museosta ja kenen taiteesta puhumme? Kenelle on tilaa kansan kuvissa? Toiseuttaako museo vai auttaako taide meit lytmn itsemme ja identiteettimme? Luvassa Keskustelua identiteeteist ja rajanylityksist.

Keskustelun vieraina ovat kirjailija Rasmus Arikka, Homoromaanin kirjoittaja sek kirjailija Sirpa Khknen. Lavalla ovat mys Ajan kysymys -nyttelyn Kansan kuvat –salien kuraattori, Ateneumin kokoelmaintendentti Timo Huusko sek keskustelua johdattava toimittaja Riikka Suominen.

Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp

Museon yhteystiedot

Ateneumin taidemuseo
Kaivokatu 2, Helsinki

0294 500 401

Museon kotisivut

Yhteydet julkisilla

Näytä reitti museolle Matkahuollon reittioppaassa

×

Katso reitti Matkahuollon reittioppaassa

Päämäärä:

Ateneumin taidemuseo, Kaivokatu 2, Helsinki


Lähtöpiste:


Tai lataa Reitit ja Liput -sovellus

Pääsymaksut

Sisäänpääsy Museokortilla
Sisäänpääsy Museokortilla

22/20/12/0

Maksutavat

Ateneumissa voi maksaa kteisell ja pankki-/luottokortilla (Visa, Visa Electron, Mastercard, Mastercard Maestro, American Express, Diners Club). Lisksi sisnpsylipun voi maksaa Smartumin, Edenredin, ePassin ja Eazybreakin erilaisilla kulttuurimaksutavoilla.