Tapahtuma
 

Ura Ilmailusta: ilmailun "sekatymies" Pertti Lehtinen

Suomen Ilmailumuseo, Vantaa

  • 5.4.2023 (17:00)

Ura ilmailusta -sarja jatkuu, kun ilmailun ”sekatymieheksi” itsen kuvaileva Pertti Lehtinen kertoo, miten lapsuuden lennokkiharrastuksesta alkanut kiinnostus ilmailuun johti monenlaisiin yllttviinkin tytehtviin.

 

Kaikille avoin ilmainen luento soveltuu erityisesti ilmailualaa ammatikseen harkitseville. Luento alkaa klo 17 ja osallistujat voivat sen jlkeen tutustua museon nyttelyihin veloituksetta klo 20 asti.
Esityst voi seurata mys etn Facebook-liven kautta.

Pertti itse kertoo urastaan: "Synnyin vuonna -51 Lieksassa. Ilmailukrpsen puraisu tapahtui jo varhaisnuoruudessa lennokkikerhossa sek polttomoottorilennokkien kokeiluissa. Lentolupakirja A2 oli minulla kdess jo ennen kuin sain auton ajokortin. Ilmavoimien teknillinen koulu antoi painavamman peruskoulutuksen ilmailualalle ja siit lhtien polku on jatkunut ilmailun sekatymiehen aina vuoteen 2016 saakka, jolloin elkidyin. Matkalla tyelmn knteiss ”hihaan” on tarttunut ammattilentjn B1 lupakirja sek lentokoneiden ja helikoptereiden huoltomekaanikon ja tarkastajan kelpuutukset sek paljon muuta ja varsin yllttvkin. Matka ilmailussa on ollut kannustava ja innostava enk pivkn vaihtaisi pois."

Kerro tästä myös ystävillesi!

Museon yhteystiedot

Suomen Ilmailumuseo
Karhumentie 12, 01530 Vantaa

(09) 870 0870

Museon kotisivut

Yhteydet julkisilla

Näytä reitti museolle Matkahuollon reittioppaassa

×

Katso reitti Matkahuollon reittioppaassa

Päämäärä:

Suomen Ilmailumuseo, Karhumentie 12, 01530 Vantaa


Lähtöpiste:


Tai lataa Reitit ja Liput -sovellus

Pääsymaksut

Sisäänpääsy Museokortilla
Sisäänpääsy Museokortilla

12/6/0

Maksutavat

Kteinen, yleisimmt pankki- ja luottokortit.
Maestro. ePassi (psyliput, elmyspalvelut, elmyslahjakortit). Smartum-kortti, Smartum-kulttuuriseteli, Tyky kuntoseteli+, TicketMindBody ja Ticket Duo (henkilkohtaisen museolipun tai Museokortin osto).

 

Kohdetta lähellä olevat museot