Tapahtuma
 

Walking Bass -kierros ja taiteilijatapaaminen: Ahti Lassila ja Jan Kenneth Weckman

WAM, Turku

  • 2.4.2023 ( 12–13.30)

Muusikko Ahti Lassila johdattelee yleisön Jan Kenneth Weckmanin näyttelyyn kontrabasson sävelin. Kierroksen jälkeen taiteilijat keskustelevat musiikin ja kuvataiteen suhteesta.

 

Walking Bass -kierros ja taiteilijatapaaminen: Ahti Lassila ja Jan Kenneth Weckman
su 2.4. klo 12–13.30

Miten kuvataide inspiroi musiikillista improvisaatiota? Entä miten kokemus kuvataiteesta muuttuu, kun sitä katsotaan musiikin soidessa? Tervetuloa mukaan kokemaan ja jakamaan ajatuksia taiteilijoiden kanssa!

Ahti Lassila on tamperelainen muusikko, joka on vieraillut kontrabassonsa kanssa taidenäyttelyissä jo vuodesta 2015. Lassila suunnittelee kuhunkin näyttelyyn sopivia sävelaihioita, joita hän kehittelee eteenpäin kierroksen edetessä. Improvisoidun kierroksen ainutkertainen muoto syntyy taideteosten, tilan, äänimaailman ja yleisön vuorovaikutuksessa.

Turkulaisen Jan Kenneth Weckmanin Corpus-näyttelyssä on esillä lähes 100 teosta 1960-luvulta tähän päivään. Varhaisissa tussipiirustuksissaan taiteilija kuvasi surrealistisia, unenomaisia maisemia täyttäen kuvatilan pienillä yksityiskohdilla. Myöhemmin hän siirtyi käyttämään öljyvärejä ja maalasi isoja yhtenäisiä väripintoja hehkuvan punaisella, oranssilla ja okrankeltaisella.

Kerro tästä myös ystävillesi!

Museon yhteystiedot

WAM
Itäinen Rantakatu 38, Turku

(02) 262 0850

Museon kotisivut

Yhteydet julkisilla

Näytä reitti museolle Matkahuollon reittioppaassa

×

Katso reitti Matkahuollon reittioppaassa

Päämäärä:

WAM, Itäinen Rantakatu 38, Turku


Lähtöpiste:


Tai lataa Reitit ja Liput -sovellus

Pääsymaksut

Sisäänpääsy Museokortilla
Sisäänpääsy Museokortilla

12/6/5 €

Maksutavat

VISA, Mastercard ja American Express. Smartum-, TYKY- ja Virike-kulttuurisetelit, SmartumPay, Edenred Pay ja ePassi, Turun kaupungin tyky-ranneke sekä käteinen. Suosittelemme korttimaksua.

Esteettömyys [kriteerit]

Palvelut

 

Kohdetta lähellä olevat museot