Tapahtuma
 

Talvilomaohjelmaa: Professori Herneen aikamatka ja opastukset lapsille

Hotelli- ja ravintolamuseo, Helsinki

  • 20.2.2024–24.2.2024

Talvilomaviikolla Professori Herneen omatoiminen aikamatkaseikkailu noin 10-13-vuotiaille ja perheopastukset Makuasioita-nyttelyyn.

 

Professori Herneen perheopastukset tiistaina 20.2. ja torstaina 21.2. kello 13.00 ja kello 16.00. Professori-Herneell on jnnittv harrastus. Hn nimittin kerilee makuja. Kokoelma on jo valtava, mutta kuten varmasti tiedt ei kermisen intoa ole helppoa tukahduttaa. Leikkimielisen perheopastuksen aikana jljitmme museosta erilaisia makuja.

Opastus kest noin puoli tuntia ja se sopii parhaiten alakouluikisille, mutta kaikenikiset lapset voivat kierrokselle osallistua. Yhdelle kierrokselle mahtuu mukaan 12 lasta ja kierrokselle osallistuminen edellytt oman aikuisen mukana oloa. Ei ennakkoilmoittautumista, kierros alkaa kolmannesta kerroksesta, museon aulasta.

Professori Herneen aikamatka: Omatoimisessa seikkailussa epkuntoinen aikakone kuljettaa sinut metsstj-kerilijiden leirinuotiolle. Pstksesi palaamaan takaisin nykyaikaan sinun on ratkaistava museosta lytyvt kuusi mysteeritehtv. Apua tehtvien ratkaisemiseen saat Makuasioita-nyttelyst.

Seikkailulle psee museon aukioloaikoina. Suositusik seikkailijoille on 10–13 vuotta, mutta kaikenikiset ovat tervetulleita Professori Herneen aikamatkalle. Mikli lukeminen tuottaa viel haasteita, niin ainakin silloin aikamatkalle kannattaa ottaa oma aikuinen mukaan. Professori Herne on jttnyt tarkemmat ohjeet kolmanteen kerrokseen, museon aulaan.

Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp

Museon yhteystiedot

Hotelli- ja ravintolamuseo
Kaapelitehdas, Kaapeliaukio 3, G-porras, 00180 Helsinki

044 747 4110

Museon kotisivut

Yhteydet julkisilla

Näytä reitti museolle Matkahuollon reittioppaassa

×

Katso reitti Matkahuollon reittioppaassa

Päämäärä:

Hotelli- ja ravintolamuseo, Kaapelitehdas, Kaapeliaukio 3, G-porras, 00180 Helsinki


Lähtöpiste:


Tai lataa Reitit ja Liput -sovellus

Pääsymaksut

Sisäänpääsy Museokortilla
Sisäänpääsy Museokortilla

16/6/0

Maksutavat

kteinen, yleisimmt pankki- ja luottokortit, Smartum ja Edenred (setelit, kortti, mobiilimaksu).

 

Kohdetta lähellä olevat museot