Tapahtuma
 

Taianomainen joulunavaus!

Museokeskus Taika, Hyvink

  • 3.12.2022

Tervetuloa museokeskus Taikan joulunavaukseen lauantaina 3.12. klo 11–17!

 

Museokeskus Taikaan on 3.12. klo 11–17 vapaa sisnpsy. Esill taidemuseon puolella ihmisen ja luonnon suhdetta ksittelev taiteilijaryhm IC-98:n Haavoitettu maa -nyttely ja kokoelmanyttely Taidelabra, sek Hyvinkn kaupunginmuseon puolella Hyvinkn lentokentn vrikkit vaiheita esittelev Tie taivaan sineen.

Taikan joulunavauksessa voit osallistua nonstop-piparitypajaan, jossa voit pst luovuutesi valloilleen ja koristella piparisi tarjolla olevilla aineksilla. Paja auki niin kauan kuin koristeita riitt.

Voit mys liitty yhteistalo Onnin ksitykerholaisten seuraan rentoutumaan ksitiden parissa ja kuulemaan, millaista toimintaa kerho jrjest. Omat keskeneriset ksityt mukaan! Taikan aulassa on ksitykerhon lankakeryspiste, johon voit lahjoittaa lankoja.

Pajalaisille ja muille museovieraille glgitarjoilu museokeskuksen aulassa. Samalla voit tehd ihania joululahjaostoksia museokaupastamme.

Illalla museokeskuksen sulkeutumisen jlkeen klo 17:30 alkaen on ennakkoilmoittautuneille ainutlaatuinen tilaisuus osallistua maksulliseen skumppajooga-workshopiin tyhjss museossa. Tule, koe, rentoudu ja nauti kaikilla aisteillasi! Listietoja ja ilmoittautumisohjeet https:/­/­www.hyvinkaa.fi/­hyvinkaan-taidemuseo/­tapahtumat/­.

Kerro tästä myös ystävillesi!

Museon yhteystiedot

Museokeskus Taika
Hmeenkatu 3 D, 05800, Hyvink

040 480 1644

Museon kotisivut

Yhteydet julkisilla

Näytä reitti museolle Matkahuollon reittioppaassa

×

Katso reitti Matkahuollon reittioppaassa

Päämäärä:

Museokeskus Taika, Hmeenkatu 3 D, 05800, Hyvink


Lähtöpiste:


Tai lataa Reitit ja Liput -sovellus

Pääsymaksut

Sisäänpääsy Museokortilla
Sisäänpääsy Museokortilla

7/5/0

Maksutavat

Meill ky mys Smartum, Edenred ja Museokortti.