JOULUTARJOUS! Museokortteihin kuukausi kaupan päälle: 12 + 1 kk. Osta
 
Museokortti-etu
 

Taide-lehden vuosikerta etuhintaan 60 € (norm. 82 €)

Museokortti, -

  • 29.9.2022–31.12.2022

Tilaa nyt Suomen ainoa kuvataidetta laajasti ja monipuolisesti käsittelevä aikakauslehti!

 

Taide-lehti tarjoaa Museokortin omistajille vuosikerran etuhintaan 60 € (norm. 82 €), kun teet tilauksen vuoden 2022 loppuun mennessä (etu koskee vain uusia tilauksia). Vuosikerta sisältää 6 numeroa, joista viimeinen on tuhti kaksoisnumero.

Taide-lehti esittelee kotimaista ja kansainvälistä kuvataidemaailmaa artikkelein, kolumnein, haastatteluin ja kritiikein. Lehdessä pohditaan ajankohtaisella ja ennakkoluulottomalla otteella niin taiteen teoreettisia kysymyksiä kuin käytännön kuvataideilmiöitäkin. Pääset lukemaan mm. näyttelykritiikkejä ja -katsauksia, taiteilijaesittelyjä sekä kiinnostavia taidehistoriallisia ja -teoreettisia artikkeleita. Asiantuntevan ja ajankohtaisen lehden kirjoittajien joukossa on erityisen paljon taiteilijoita sekä muita asiantuntijoita, joiden erityisosaamista ovat kuvataide, arkkitehtuuri, taidehistoria ja visuaalinen kulttuuri.

Syvennä taiteentuntemustasi ja tilaa jo vuodesta 1959 ilmestynyt Taide-lehti!


NÄIN TILAAT LEHDEN

Museokortti-etu 6 numeroa 60 € on voimassa 31.12.2022 mennessä tehdyille uusille tilauksille. Voit tilata lehden verkossa, sähköpostitse tai puhelimitse.

HUOM. Lomakkeella tilatessa valitse "Tilaan Taide-lehden” -tilausvaihtoehdoista Vuositilaus ja kirjoita Lisätietoja-kenttään koodi MUSEOKORTTI niin vuosikerta laskutetaan sinulta etuhintaan. Mainitse sama koodi myös jos tilaat sähköpostitse tai puhelimitse.

http:/­/­www.taidelehti.fi/­tilaa_taide
050 355 8715
tuula.airas(at)artists.fi

Kerro tästä myös ystävillesi!