Näyttely
 Sisäänpääsy Museokortilla
 

Paketoidut unelmat

Postimuseo, Tampere

  • 14.10.2022–17.9.2023

Paketoidut unelmat -nyttelyss sukelletaan pakettien sekaan, postimyynnin nostalgiaan ja nykyhetken verkkokaupan ilmiihin ja katsotaan tulevaan.

 

Nyttely kertoo etkaupan kehityksest Suomessa, kulutuskulttuurimme muutoksesta, kuljetus- ja jakelukanavien kehityksest, etkaupan isoista ja pienist toimijoista niin kuluttajan, myyjn kuin logistiikan nkkulmasta. Nyttely hertt mys pohtimaan kulutustottumuksiamme, nykyajan ilmiit ja vastuullisuusteemoja.

Toiminnallisessa nyttelyss voit elyty postimyyntiin liittyviin muistoihin, kuvata itsesi postimyyntikatalogien kannessa, tutkia vuosikymmenten suosikkituotteita ja kokeilla, miten niiden tilaaminen sujui ennen sek ihmetell unboxing-videoita. Nyttelyss on Postin pakettiautomaatti, jonka lokeroita availemalla voi tutustua Postiin ja etostamiseen liittyviin muistoihin. Virtuaalilasien ja shkrahtiskootterin puikoissa pset jakelukierrokselle itsekin.

Nyttelyyn liittyy laaja Postiostaminen ja verkkokauppa -hanke, jossa tutkimme, dokumentoimme, tallennamme ja esitmme kulutuskulttuurin kehityst ja muutosta 1800-luvulta nykyhetkeen ja tulevaisuuteen. Nyttelyn aikana etmyynnin kehityksest ilmestyy julkaisu yhteistyss Turun yliopiston (Porin yksikk) Digitaalisen kulttuurin, maiseman ja kulttuuriperinnn tutkinto-ohjelman kanssa.

Kerro tästä myös ystävillesi!

Museon yhteystiedot

Postimuseo
Alaverstaanraitti 5, Tampere

(03) 5656 6966

Museon kotisivut

Yhteydet julkisilla

Näytä reitti museolle Matkahuollon reittioppaassa

×

Katso reitti Matkahuollon reittioppaassa

Päämäärä:

Postimuseo, Alaverstaanraitti 5, Tampere


Lähtöpiste:


Tai lataa Reitit ja Liput -sovellus

Pääsymaksut

Sisäänpääsy Museokortilla
Sisäänpääsy Museokortilla

15/10/7/0, perhelippu 34

Maksutavat

Kteinen, Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, Diners Club international, Ticket Mind & Body, Ticket Duo, Smartum Visa, Smartum liikunta- ja kuttuuriseteli, Virike ja Tyky (kulttuuriin) -setelit, Tyky Online

Aukioloajat

Ma Suljettu
Ti 10:00-18:00
Ke 10:00-18:00
To 10:00-18:00
Pe 10:00-18:00
La 10:00-18:00
Su 10:00-18:00

https:/­/­www.postimuseo.fi/­tule-meille/­

Näyttelyn tekstit kielillä

 

Kohdetta lähellä olevat museot