Asiakaspalvelussamme on juuri nyt ruuhkaa kaikkiin viesteihin vastataan!
 
Näyttely
 Sisäänpääsy Museokortilla
 

SAMAAN AIKAAN TOISAALLA

Lapuan Taidemuseo, Lapua

  • 18.6.2022–22.10.2022

Susanne Gottberg & Markus Khre

 
Kuva: Susanne Gottberg

Samaan aikaan toisaalla on taidemaalari Susanne Gottbergin ja kuvanveistj Markus Khren yhteistyss toteuttama maalausinstallaatio, joka koostuu kymmenest molemmin puolin maalatusta kookkaasta teoksesta. Samaan aikaan toisaalla on nyttelytilaan rakennettu lpikuljettava teoskokonaisuus, johon tutustuessaan yleis saa vapaasti kierrell maalausten keskell ja katsoa niit haluamassaan jrjestyksess.

Installaatiossa katsojan ymprivt samanaikaisesti tapahtuvat arjen ohikiitvt hetket. Samanaikaisesti toisaalla tapahtuvat kohtaukset ovat vlhdyksi eri paikoista: kaupunkinkymst porraskytvn, puistosta elokuvateatteriin, metrosta hotellihuoneeseen. Toisaalla hiljaisuus vaihtuu musiikiksi, keinuminen tanssiksi ja yksinisyys ihmisjoukoksi.

Teoksissa on hienovaraisesti kuvattuja kokonaisuuksia, jotka leikittelevt tilallisuudella ja ruokkivat katsojan uteliaisuutta; teokset vihjaavat johonkin sanattomaan ja siihen mit emme ne. Teokset ovat avoimia erilaisille tulkinnoille ja kertomuksille, joita jokainen katsoja voi nist kiehtovista kuvista mielessn luoda.

Samaan aikaan toisaalla -maalausinstallaatio on Gottbergin ja Khren kolmas taiteellinen yhteisty ja se on ollut esill Helsingin taidehallissa kesll 2019. Hanasaaren ruotsalais-suomalaiseen kulttuurikeskukseen valmistui vuonna 2017 heidn toinen yhteisteos Kytv!. Ensimminen Gottbergin ja Khren yhteisty, Project-taideteos, nhtiin Amos Andersonin taidemuseossa vuonna 2009.

Kerro tästä myös ystävillesi!

Museon näyttelyt

Osana kulttuurikierrosta

Museon yhteystiedot

Lapuan Taidemuseo
Kulttuurikeskus Vanha Paukku

044 438 4520

Museon kotisivut

Yhteydet julkisilla

Näytä reitti museolle Matkahuollon reittioppaassa

×

Katso reitti Matkahuollon reittioppaassa

Päämäärä:

Lapuan Taidemuseo, Kulttuurikeskus Vanha Paukku


Lähtöpiste:


Tai lataa Reitit ja Liput -sovellus

Pääsymaksut

Sisäänpääsy Museokortilla
Sisäänpääsy Museokortilla

Vapaa psy.

Maksutavat

kteinen, yleisimmt pankki- ja luottokortit.

Aukioloajat

Ma Suljettu
Ti 12:00-18:00
Ke 12:00-18:00
To 12:00-18:00
Pe 12:00-18:00
La 11:00-15:00
Su Suljettu

Näyttelyn tekstit kielillä