Asiakaspalvelussamme on juuri nyt ruuhkaa kaikkiin viesteihin vastataan!
 
Tapahtuma
 

Kuopion julkiset veistokset -kvelykierros

Kuopion taidemuseo, Kuopio

  • 20.7.2022 (15)

Julkiset veistokset -kvelykierros avartaa nkemn julkisen taiteen osana yhteist kaupunkiympristmme, sek valottaa teoksien taustoja ja taiteilijoita niiden takana.

 
Antti Immonen, Mkit ja met. Kuva: Hannu Miettinen.

Julkiset veistokset -kvelykierros avartaa nkemn julkisen taiteen osana yhteist kaupunkiympristmme, sek valottaa teoksien taustoja ja taiteilijoita niiden takana. Kuopion julkinen taide on monipuolista, ja teoksiakin on hankittu aina 1800-luvulta lhtien. Kvelykierroksella tutustumme erilaisiin veistoksiin, muistomerkkeihin sek abstraktiin julkiseen taiteeseen. Selvitmme muun muassa kuka venlinen aikansa kapinallinen kirjailija on ikuistettu Valkeisenlammen teoksiin. Ja tiesitks mink lempinimen Kulttuuriareena 44:n pihasta lytyv Martti Aihan teos on saanut? Aiempaa tietmyst julkisesta taiteesta tai Kuopiosta ei tarvitse olla, vaan tarkoituksena on tutustua lhiympristn taiteen merkeiss. Lhde siis kvelylle kanssamme Kuopion julkisen taiteen relle!

Julkiset veistokset kvelykierroksia jrjestetn keskiviikkoisin 22.6., 20.7. ja 17.8. klo 15. Kierros alkaa Kuopion taidemuseolta. Osallistumismaksu on 10 , mutta alle 18-vuotiaat psevt kierrokselle veloituksetta. Lippuja voi ostaa Kuopion kaupungin verkkokaupassa sek Kuopion taidemuseon asiakaspalvelusta.

Varaathan mukaasi mukavat kengt ja snmukaisen vaatetuksen. Vesisateen yllttess emme jrjest kierrosta. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan museon sosiaalisen median kanavilla.

Kerro tästä myös ystävillesi!

Museon yhteystiedot

Kuopion taidemuseo
Kauppakatu 35, 70100 Kuopio

(017) 182 633

Museon kotisivut

Yhteydet julkisilla

Näytä reitti museolle Matkahuollon reittioppaassa

×

Katso reitti Matkahuollon reittioppaassa

Päämäärä:

Kuopion taidemuseo, Kauppakatu 35, 70100 Kuopio


Lähtöpiste:


Tai lataa Reitit ja Liput -sovellus

Pääsymaksut

Sisäänpääsy Museokortilla
Sisäänpääsy Museokortilla

10/6/0

Maksutavat

kteinen, yleisimmt pankki- ja luottokortit.

Tapahtuma-tyypit

Hakusanat

julkinen taide, veistokset, Kuopio
 

Kohdetta lähellä olevat museot