Tapahtuma
 

Jussari soi: Helmi Sipola, AWA, Emmy June ja Katri O

Museokeskus Taika, Hyvink

  • 26.5.2022–1.1.1000 NÄYTTELY/TAPAHTUMA PÄÄTTYNYT

Helatorstaina osana Hyvinkn perinteist Yhden Pivn Jutun ohjelmistoa museokeskus Taikan tiloissa Jussintorilla soi indiemusiikki, kun nelj paikallista tekij yhdistvt voimansa.

 

Helatorstaina osana Hyvinkn perinteist Yhden Pivn Jutun ohjelmistoa museokeskus Taikan tiloissa Jussintorilla soi indiemusiikki, kun nelj paikallista tekij yhdistvt voimansa.

Museokeskus on avoinna klo 11-17 ja sisnpsy on ilmainen koko pivn ajan. Tule nauttimaan taiteesta kaikilla aisteilla!

Pivn ohjelma:

klo 14 Helmi Sipola
klo 14:30 AWA
klo 15:00 Emmy June
klo 15:30 Katri O

Emmy June on sielukas retropoppari, jonka musiikki kumartaa melodia- ja tekstilhtisyydelln vahvasti singer-songwriter-perinteeseen. Henkilkohtaisissa lauluissa melankolia ja elmnilo kulkevat vahvasti ksi kdess. Artisti on julkaissut kaksi roots-vaikutteista EP:t (2020) ja nitt nyt ensimmist kokopitk albumiaan.

Debyyttialbuminsa julkaissut Katri O on vahva ja intensiivisen omaninen laulaja lauluntekij ja looper-artisti, jonka musiikissa 90-luvun grunge sekoittuu pohjoisen eksotiikalla svytettyyn melodiseen laulaja-lauluntekij musiikkiin. Keikalla Katri O luo nimaailmoja kerros kerrokselta looper-pedaalin vlityksell. Lopputulos on yllttv, hypnoottinen ja ainutlaatuinen hetkeen luotu teos.

AWA on tunnelmallista ja melodista poppia, jossa bndisovitukset ja suuret stemmalaulut ovat isossa roolissa. Musiikki on aina ollut AWAn vyl kanavoida tunteita ja ksitell vaikeita asioita, joista on hankala puhua neen. Artistin keskeisimpiin arvoihin kuuluvat aitous ja rehellisyys.

Helmi Sipola on hyvinklislhtinen laulaja-lauluntekij ja muusikko, joka svelt ja sanoittaa tunnelmallista suomenkielist musiikkia. Keikalla kuullaan kappaleita akustisesti soolokeikan muodossa ensimmist kertaa. Laulut kertovat niin elmn pienist ja suurista onnenhetkist kuin mys surun, ikvn ja luopumisen vaikeudesta.

Kerro tästä myös ystävillesi!

Museon yhteystiedot

Museokeskus Taika
Hmeenkatu 3 D, 05800, Hyvink

040 480 1644

Museon kotisivut

Yhteydet julkisilla

Näytä reitti museolle Matkahuollon reittioppaassa

×

Katso reitti Matkahuollon reittioppaassa

Päämäärä:

Museokeskus Taika, Hmeenkatu 3 D, 05800, Hyvink


Lähtöpiste:


Tai lataa Reitit ja Liput -sovellus

Pääsymaksut

Sisäänpääsy Museokortilla
Sisäänpääsy Museokortilla

7/5/0

Maksutavat

Meill ky mys Smartum, Edenred ja Museokortti.