Tapahtuma
 

Taiteilijatapaaminen: Liisa Hilasvuori

Jrvenpn taidemuseo, Jrvenp

  • 29.5.2022 (13.00)

Mist taiteilija saa ideansa ja mik on hnen suhteensa puutarhaan? Tervetuloa taiteilijatapaamiseen sunnuntaina 29.5. klo 13.

 
Taiteilija Liisa Hilasvuori. Kuva: Mikhail Olykaynen

Taiteilija Liisa Hilasvuori (s. 1981) tekee keramiikkaveistoksia ja installaatioita. Hn toimii mys taiteilijaryhm Piirakkakerhossa. Hilasvuori valmistui Kuvataideakatemiasta vuonna 2010.

Kasvien ja hynteisen valtakunta

”Puutarha on mietteissni paikka, jonka ihminen on rajannut kitkemll ja istuttamalla. Pienell kaistaleella hn jrjest luonnon monimutkaiset verkostot ja muotojen paljouden, valitsee, poistaa, lis ja tuo itselleen nhtvksi. ”, taiteilija Liisa Hilasvuori

Hilasvuorelta nhdn Ihmisille ja kuoriaisille, puutarhan salaisuus-nyttelyss mm. teoskokonaisuus Hynteispt – Hvijien joukkue (2020/2022), jossa hynteisten keraamiset kasvot lhestyvt katsojaa seinst.

Hilasvuoren teokset herttvt kysymyksi ihmisen ja luonnon valtasuhteista, luontokadosta ja ilmastokriisin aikakaudestamme. Teokset tekevt nkyvksi mys pienen mittakaavan, hynteisten maailman, josta koko ekosysteemimme on riippuvainen. Puutarha on poiminto, eristetty, mutta toisaalta rajoiltaan hmrtyv ja sekoittuva. Koska tahansa sinne voi lennht siemen kitketyn ulkopuolelta. Puutarha on illuusio hallinnasta, se el omia syklejn. Se kasvaa sisnpin, rnsyilee, tihenee. Se on kasvien ja hynteisten valtakunta.”, taiteilija Liisa Hilasvuori

Kerro tästä myös ystävillesi!

Museon yhteystiedot

Jrvenpn taidemuseo
Kirjastokatu 8, 04400 Jrvenp

040 315 3881

Museon kotisivut

Yhteydet julkisilla

Näytä reitti museolle Matkahuollon reittioppaassa

×

Katso reitti Matkahuollon reittioppaassa

Päämäärä:

Jrvenpn taidemuseo, Kirjastokatu 8, 04400 Jrvenp


Lähtöpiste:


Tai lataa Reitit ja Liput -sovellus

Pääsymaksut

Sisäänpääsy Museokortilla
Sisäänpääsy Museokortilla

9/8/4

Maksutavat

Maksutapana ky kteinen ja yleisimmt pankki- ja luottokortit. Kulttuuriedut eivt ky maksuvlineen. Ryhmien laskuttaminen mahdollista.

Tapahtuma-tyypit