Tapahtuma
 

Lastenpiv Ilmailumuseolla

Suomen Ilmailumuseo, Vantaa

  • 21.5.2022 (10-17)

Tulevaisuus on tll!

 

Ilmailumuseon Lastenpivn 2022 teemana on TULEVAISUUS. Tulevaisuus ei ole yksi vaan monta, ja juuri sin voit vaikuttaa tulevaisuuden toteutumiseen. Tulevaisuus syntyy historian ymmrryksest, erilaisten tulevaisuuksien kuvittelemisesta ja tulevaisuuksien kokeilemisesta. Ihmettelyst ja innovaatioista.

Ilmailumuseon Lastenpivss 2022 tapaat erilaisia ilmailun, matkailun ja tekniikan tulevaisuuksia. Pset tutustumaan shklentokoneeseen, virtuaalimatkustamiseen ja lentosimulaattoreihin. Matkustamisen tulevaisuutta ratkotaan hauskassa typajassa, ja oikkuilevaa ilmastoa ymmrretn teatterin keinoin. Mukana mys Lastenpivn klassikot, eli pienoismallitypaja sek opastukset ja esittelyt Ilmailumuseon nyttelykohteisiin. Ruokahuollosta vastaavat vantaalaiset ruokarekka- ja toritoimijat, museon oma Kahvila Ylpilvi mukaan lukien!

Tule tapaamaan tapahtumakumppaneitamme typajoihin ja tapahtumapisteisiin - mukana ovat mm. Tullin koirat, Artsi, Tanssiteatteri Raatikko, Jumbo-Flamingo, Fazer, Ilmailumuseoyhdistys, DC-yhdistys, alueen pelastustoimijat, Shklentoyhdistys, Suomen Ilmailuliitto, Virtuaalilentjt, Takeoff Simulations...

Psymaksut: aikuiset 12 , 7-17 v 6 , alle 7 v ja Museokortilla 0 .

Pivn erikoistarjouksena lastenlipun (6 ) hinnalla saa koko vuoden voimassa olevan Junnukortin (arvo 20 )! Tarjous koskee mys kimppalippua (2+3, 30 ).

Kerro tästä myös ystävillesi!

Museon yhteystiedot

Suomen Ilmailumuseo
Karhumentie 12, 01530 Vantaa

(09) 870 0870

Museon kotisivut

Yhteydet julkisilla

Näytä reitti museolle Matkahuollon reittioppaassa

×

Katso reitti Matkahuollon reittioppaassa

Päämäärä:

Suomen Ilmailumuseo, Karhumentie 12, 01530 Vantaa


Lähtöpiste:


Tai lataa Reitit ja Liput -sovellus

Pääsymaksut

Sisäänpääsy Museokortilla
Sisäänpääsy Museokortilla

12/6/0

Maksutavat

Kteinen, yleisimmt pankki- ja luottokortit.
Maestro. ePassi (psyliput, elmyspalvelut, elmyslahjakortit). Smartum-kortti, Smartum-kulttuuriseteli, Tyky kuntoseteli+, TicketMindBody ja Ticket Duo (henkilkohtaisen museolipun tai Museokortin osto).

 

Kohdetta lähellä olevat museot