Tapahtuma
 

Designmuseon designpaja perheille englanniksi

Designmuseo, Helsinki

  • 22.1.2022 (14.00-16.00)

Designmuseon tulevissa koko perheen ettypajoissa sukelletaan muodin ja vaatesuunnittelun maailmaan. Tapahtuma on Englanniksi.

 

Typajassa opitaan tutkimaan pukeutumista luovalla ja leikkisll tavalla erilaisten materiaalikokeilujen ja oman suunnittelutehtvn avulla.

Teeman "Vaatteen leikki – Elefantti, karhu, pantteri, lammas ja kirahvi" inspiraationa toimivat muotisuunnittelija Venla Elonsalon tyt. Elonsalo on suunnitellut naistenvaatemalliston, jossa hn yhdist vaatteen ja pehmolelun kaavoja tuoden vaatteeseen pehmolelun piirteit. Typajassa ihmetelln ensin yhdess Elonsalon suunnittelun piirteit, mink jlkeen osallistujat psevt suunnittelemaan itse. Minklaiseen hahmoon sinun asusi perustuu, minklaisia muotoja siin on ja kuka asua kyttisi?

Etn ohjattuun Designpajaan psee osallistumaan ilmoittautumalla mukaan ennakkoon. Typaja on osallistujille maksuton ja sopii koko perheelle, se toteutetaan Zoom-alustalla. Typajan aikana osallistujat voivat mys pohtia omaa tyylin, tutkailla omia vaatteisiin liittyvi tunteitaan ja sommitella luomuksia paperinukkemaisen hahmon ylle. Typajaa ohjaavat Designmuseon typajaohjaajat ja ksitynopettajat Mari Kosunen ja Anu Salonen.

Jokaiseen ettypajaan on vapaa psy, mukaan mahtuu 30 ensimmist ilmoittautujaa, joten varaa paikkasi hyviss ajoin. Typajan kesto on noin 45 minuuttia. Zoom-linkki ja tarkemmat ohjeet typajaan liittymiseksi lhetetn shkpostilla ilmoittautuneille. Ilmoittaudu tst: https:/­/­www.eventbrite.fi/­e/­design-workshop-for-families-tickets-238314704697?aff=erelpanelorg

Kerro tästä myös ystävillesi!

Museon yhteystiedot

Designmuseo
Korkeavuorenkatu 23, 00130 Helsinki

(09) 622 0540

Museon kotisivut

Yhteydet julkisilla

Näytä reitti museolle Matkahuollon reittioppaassa

×

Katso reitti Matkahuollon reittioppaassa

Päämäärä:

Designmuseo, Korkeavuorenkatu 23, 00130 Helsinki


Lähtöpiste:


Tai lataa Reitit ja Liput -sovellus

Pääsymaksut

Sisäänpääsy Museokortilla
Sisäänpääsy Museokortilla

12/10/6

Maksutavat

Lipunmyynti tll hetkell ainoastaan verkon kautta: https://www.designmuseum.fi/fi/vierailijan-info/#liput