Näyttely
 Sisäänpääsy Museokortilla
 

Lasitaiteilija Sini Majuri: Koti

Taidemuseo Eemil, Lapinlahti

  • 28.1.2022–17.4.2022

Palkittu lasitaiteilija ja muotoilija Sini Majuri tutkii kotiseutuaan Pohjois-Savoa.

 
Sini Majuri

Taiteen maisteri Sini Majuri on Suonenjoelta kotoisin oleva lasitaiteilija ja muotoilija, joka on erikoistunut ilmaisussaan suupuhallettuun lasiin. Lasi on herkk materiaali, jolla on mahdollista antaa muoto aineettomalle. Studiossa tystetty, suupuhallettu lasi tulkitsee tunteita ja tunnelmia, joiden sanoittaminen on haastavaa. Nyttelyss Koti lasitaiteilija Sini Majuri tutkii kotiseutuaan Pohjois-Savoa. Kokonaisuudessa pohditaan sit, kuinka katsomme toisiamme aina omasta nkkulmastamme ja lhtkohdistamme, sidoksissa aikaan ja kulttuuriin. Katsomisen nkkulmien muuttaminen ja sill leikittely ovat teoksissa fyysisen ja aineettoman kohtaamista.

Sini Majuri on palkittu lukuisilla muotoilupalkinnoilla, kuten kultaisella ADesign Awardilla Italiassa. Hn on mys toiminut kahdesti arvostetun kilpailun Grand Juryss. Majuri on muotoillut mys sarjallista kyttlasia esimerkiksi hongkongilaiselle nykytaidemuseolle M+ sek hollantilaiselle DutZ Collectionille, jossa hn on mys toiminut kiertotalouden asiantuntijana valmistavassa teollisuudessa. Hn on muotoillut mys Suonenjoen kaupungin virallisen maljakon. Majurin runouteen ja tarinalliseen ilmaisuun pohjautuvia lasiveistoksia on nhty yli 60:ss kansainvlisess nyttelyss esimerkiksi New Yorkissa, Tokiossa, Venetsiassa ja Dubaissa. Sini Majuri on nykylasia elinvoimaistavan ja kansainvlistvn FRESH Finland -hankkeen perustaja.

Kerro tästä myös ystävillesi!

Museon yhteystiedot

Taidemuseo Eemil
Suistamontie 3, 73100 Lapinlahti

040 187 2678

Museon kotisivut

Yhteydet julkisilla

Näytä reitti museolle Matkahuollon reittioppaassa

×

Katso reitti Matkahuollon reittioppaassa

Päämäärä:

Taidemuseo Eemil, Suistamontie 3, 73100 Lapinlahti


Lähtöpiste:


Tai lataa Reitit ja Liput -sovellus

Pääsymaksut

Sisäänpääsy Museokortilla
Sisäänpääsy Museokortilla

10/8/0 .

Maksutavat

Museossa kyvt Smartum- ja Edenred-kortti, -mobiilimaksu ja -setelit sek Tyky-kuntosetelit.

Aukioloajat

Ma Suljettu
Ti Suljettu
Ke Suljettu
To 11:00-16:00
Pe 11:00-16:00
La 11:00-15:00
Su 11:00-15:00

Museo on suljettu uudenvuodenpivn, loppiaisen, psiisen, vapun, helatorstain, juhannuksen, pyhinpivn, itsenisyyspivn ja joulun aikaan. Kokoelmanyttely on avoinna nyttelyvaihdon aikana.

Näyttelyn tekstit kielillä

 

Kohdetta lähellä olevat museot