Tapahtuma
 

Peliviikko museossa

Tornionlaakson museo, Tornio

  • 5.10.2021–8.10.2021

Museossa harvinaisia paikalliseen ympristn sijoittuvia pelej pelattavissa.

 

Tornionlaakson museo pit peliviikon 5.- 10.10.2021. Viikon aikana museossa voi pelata Struve-lautapeli sek ihmisen kokoista Tornio400-lautapeli. Struve-lautapeli tutustuttaa pelaajansa maailmanperintkohde Struven ketjun Tornionlaakson osaan. Tornio400-lautapeliss tutustutaan Tornion historiaan sek nykypivn, oman kotikaupungin ja ympristn ominaisuuksiin.

Lapin ammattikorkeakoulun ja Tornionlaakson museon suunnittelema Struve-lautapeli on taktiikkapeli, jonka kohderyhm on 5-luokkalaisia vanhemmat. Kyseist peli ei julkisesti voi pelata missn muualla, sill peli ei ole olemassa kuin pari kappaletta. Peli on saavuttanut suuren suosion tmn syksyn kouluvierailujen aikana, mink vuoksi peli on peliviikolla vapaasti pelattavissa museossa.

Tornio400-lautapeli taas on toteutettu pienen ihmisen koossa ja se on tarkoitettu pienemmille museovierailijoille. Peli on osa Tornion 400-vuotisjuhlavuotta. Ihmisen koossa peli ei voi pelata muualla kuin Tornionlaakson museossa.

Kerro tästä myös ystävillesi!

Museon yhteystiedot

Tornionlaakson museo
Torikatu 4, 95400 Tornio

050 597 1559

Museon kotisivut

Yhteydet julkisilla

Näytä reitti museolle Matkahuollon retkioppaasta

×

Katso reitti Matkahuollon reittioppaassa

Päämäärä:

Tornionlaakson museo, Torikatu 4, 95400 Tornio


Lähtöpiste:


Tai lataa Reitit ja Liput -sovellus

Pääsymaksut

Sisäänpääsy Museokortilla
Sisäänpääsy Museokortilla

5/0

Psymaksu aikuisilta 5 , alle 18-vuotiaat vapaa psy. Yhteislippu Tornionlaakson maakuntamuseoon ja Aineen taidemuseoon 8 /80 kr.

Maksutavat

Kteinen, pankki- ja luottokortit, E-passi, Museokortti, Smartum ja Kaikukortti.